MESEC U TREĆOJ KUĆI


Mesec je planeta koja predstavlja: naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu podsvest i podsvesne obrasce, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje. Nešto više o Mesecu imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/pozicija-meseca-je-jedna-od-najbitnijih.html
Treća kuća predstavlja: način na koji komuniciramo, prezentovanje, marketing, neobavezno druženje, mladju braću i sestre, hobiji vezani za rad rukama (pisanje, slikanje, crtanje, vajanje, sviranje...)
Preporučujem da na ovom sajtu proverite da li imate Mesec u ovoj kući http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karti imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Osobe sa ovom pozicijom imaju urodjene potrebe za komunikacijom, druženjem, ćaskanjem. Vole da se informišu i sve ih zanima. Ovo su osobe koje imaju razumevanja da zaista saslušaju druge i da im daju majčinski savet. Ukoliko se Mesec nalazi u vodenim znacima (Rak, Škorpija, Ribe), postoji tendencija da budu iskorišćeni od drugih na način gde ih drugi opterećuju svojim problemima. 
Majke ovih osoba su veoma komunikativne. Izmedju osobe i majke je prikazan lep odnos, pun razumevanja (osim ukoliko je Mesec u znaku Škorpije ili prima neharmonične aspekte).
Ove osobe mogu biti veoma vezane za mladjeg brata ili sestru. Odnos sa njima je miran, nežan i pun razumevanja (osim ukoliko se Mesec nalazi u znaku Škorpije ili kada prima neharmonične aspekte). 

Ovo su veoma zanimljive i društvene osobe. Kada se osećaju loše oni više vole da budu u društvu, nego sami kod kuće. Često imaju problem da odluče šta žele da studiraju, jer imaju više interesovanja. Imaju tendenciju da budu neodlučni. 
Mesec u 3. kući dovodi do stalnih pokreta i putovanja na bliže destinacije.

Prirodnu su talentovani za više stvari, a pogotovo u oblastima koje se odnose na rad rukama. 

Napomena: Ne znači da su sve osobe koje imaju ovu poziciju veoma komunikativne i društvene. Za to je potrebno da se pogleda cela natalna karta. Osoba može da ima Mesec u 3. kući, a da ima Sunce, Veneru i Merkur u 8. ili 12. kući i da bude više zatvorena i stidljiva nego komunikativna i društvena. 

Najbolji poslovi za ovu poziciju: menadzment, marketing, poljopivreda, pisanje, sviranje...

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte!











Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON