PLUTON U ASTROLOGIJI


Pluton je planeta koja ima dosta dobrih i pozitivnih karakteristika, kao i onih veoma destruktivnih. Kao neko ko ima dominantan i jak Pluton u natalu, pokušaću da na dublji i na drugačiji način prikažem ovu misterioznu planetu u astrologiji. 
Pluton na dubljem nivou predstavlja transformacije, odlazak od starog i radjanje nečega totalno novog i drugačijeg. Ono što je veoma zanimljivo je to što kada odbijamo da se suočimo sa našim "unutrašnjim demonima" i kada odbijamo da se transformišemo iz korena, onda Pluton stvara ogromne turbulencije u svim sferama našeg života, a pogotovo u polju u kojem se Pluton nalazi. Naravno, kada svesno odlučite da se menjate i da pustite staro, Pluton Vas oslobadja svih turbulencija i blokada, koje je prethodno stvorio.

Kada neko ima loše aspektovan Pluton ukazuje da je osoba sklona manipulaciji, kontroli i mutnim radnjama. Pluton, izmedju ostalog, vlada mafijom i kriminalom. On takodje vlada i policijom, detektivima, kao i špijunima, politikom i tajnim društvima (koja imaju neku vrstu moći na okolinu). 
Takodje, Pluton, vlada i naftom i ostalim derivatima ispod zemlje.
Osobe sa dobro aspektovanim Plutonom imaju veoma moćnu auru. To su veoma jaki i moćni lideri, proroci, psiholozi, hirurzi, špijuni, detektivi, mafijaši. Kada je Pluton dominantan i kada prima harmonične aspekte ukazuje na ogromno bogastvo, koje ove osobe stiču.

Vladimir Putin ima veoma moćan Pluton u natalnoj karti. Nalazi se u znaku Lava i u veoma bliskoj konjukciji sa Mc-om i sa Ketuom (JMČ). Mc je tačka koja ukazuje po čemu ćemo biti poznati, kao i naš status u društvu. Kada je egzaltiran Pluton u jako bliskoj konjukciji sa Mc-om ukazuje da će osoba imati ogroman uticaj na čovečanstvo, kao i veliku moć i uticaj u društvu. Sekstil koji Pluton šalje egzaltiranom Merkuru, koji se nalazi u njegovoj 1. kući ukazuje na veliku veštinu komunikacije, razumevanja celine i tudjih pravih motiva (čitanje izmedju redova).

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON