ŠTA ČEKA SRBIJU U 2018. GODINI I U NAREDNIM GODINAMA?


Pre nego što krenem u analizu ove godine, ali i narednih godina za Srbiju, hoću samo da napomenem da je 2018. godina godina pravde, harmonije i balansa u svetu. Na ovom linku imate više o 2018. godini i šta nam donosi http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/11/sta-nam-donosi-2018-godina.html

Ova 2018. godina je savršena godina za Srpkinje. Na to ukazuje činjenica da se  u natalnoj karti Republike Srbije planeta Venera (koja izmedju ostalog ukazuje i na ženski rod) nalazi u znaku Vage (Venera se nalazi u svom domenu, što znači da je veoma jaka). Kada se tranzitarni Jupiter kreće preko jake Venere, on donosi velike prilike ženskom rodu Srbije. Naše žene (koje iz raznih razloga nisu mogle da ispolje svoje kvalitete) će u ovoj godini imati dosta prilika, pravda će se dovoditi na njihova vrata, sve će se slagati na svoje mesto. Tranzitarni Jupiter nad Venerom, koja se nalazi u 10. kući ukazuje da će se ženski rod ove godine izjednačiti sa muškim polom po pitanju karijere, statusa, uticaja, uspeha. 
I za muški rod je 2018. godina prilika, pogotovo za one pripadnike muškog roda koji su pravedni, moralni i pošteni. Ovo je godina kada ćete biti nagradjeni što ste pratili svoje srce i dušu, a ne trenutne trendove sistema izvrnutih vrednosti.
Ovo je fenomenalna godina za sve one koji se bave pravom, ali na onaj pravi način (bez mita i korupcije). Oni mogu očekivati od ove godine ogroman rast i poboljšanje u karijeri, ali i generalno u životu.

Ono što je zanimljivo za ovu godinu je to što sledi period kada Srbija kreće kulturno i moralno da se diže. Naša umetnost (kinematografija, muzička scena, moda itd.)  postaje sve kvalitetnija. 
Od ove godine pripadnici muškog i ženskog roda, koji su izbalansirani, koji imaju džentlmenske i damske manire, poštuju pravi sistem vrednosti, će postajati veliki uzor našim mladima.
Šta je sa politikom?
Tu nas čeka veliko iznenadjenje, pošto od ove godine sve polako počinje da se menja (mislim na politički sistem). Ovaj sistem koga danas znamo i koji je decenijama na snazi u našoj državi se ruši 2020. godine. Našim gradjanima će od ove godine do 2020. godine biti otkrivene svakakve igre iza scene i takva poslovanja. Od ove godine, pa sve do 2020. godine naši gradjani će biti osvešćeniji i javiće im se velika potreba za oslobodjenjem od svega što ih je zarobljavalo i sprečavalo da žive ispunjenim i srećnim životima.
Ono što moram da napomenem je to da ne mislim na trenutnu vlast i način vladanja, već na politički sistem koji je decenijama bio na našoj teritoriji. Mada, ovo je opšta slika u celom svetu za naredni period. O tome ću pisati u nekom narednom tekstu.
2020. godine novi politički sistem se formira u Srbiji, sve stranke koje su bile u onom, uskoro starom sistemu, će gubiti uticaj od ove godine, postepeno, a onda 2020. konačno svrgavanje starog i dolazak novog sistema, koji će raditi za dobrobit naše zemlje i naših gradjana!

Bliži se ta 2020. godina, kada ćemo živeti punim plućima, slobodnijim i ispunjenijim životima. Čestitam nam svima na tome, jer smo to zaista i zaslužili! 



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON