PARCIJALNA SOLARNA EKLIPSA U ZNAKU VODOLIJE 15.02.2018.


Solarna eklipsa koja će se odviti 15.02.2018. godine u 18:55h za područje Republike Srbije i zemalja bivše Jugoslavije. 
Pre nego što krenem u analizu ove veoma zanimljive parcijalne Solarne eklispe, napominjem da ja koristim True Sidereal sistem kalkulacije. O njemu imate nešto više na ovom linku https://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html.

Ova Solarna eklipsa je veoma zanimljiva. Svi znamo da Solarne eklipse označavaju nove početke. Tako i ova, medjutim, ono što je karakteristično za ovu Solarnu Eklipsu je to što ona ukazuje na to da kako bi došlo do novih početaka moramo prvo da očistimo našu podsvest i da se oslobodimo svih programa koji nam ne služe, svih potisnutih emocija i otpora. 
Nalaziće se u znaku Vodolije (na nultnom stepenu znaka Vodolije), ali će imati i uticaj na znak Jarca (ovo se retko dešava). U ovu Solarnu eklipsu će biti umešani Ketu, Merkur, Venera, kvadrat od Jupitera i sekstil od dispozitora ove eklipse (znak Vodolija), Urana.
Par dana pre i na dan eklipse je odličan period da primenjujemo odredjene tehnike emocionalnog, umnog i duševnog čišćenja, kao i primenjivanje odredjenih tehnika za čišćenje podsvesti. Mnogi preporučuju tehniku emocionalnog oslobadjanja ili EFT tehniku, poznatiju kao tapkanje, koja je poznata po tome što izvlači sve ono što nam ne služi iz podsvesti u svesno stanje, a samim tim mi čistimo našu podsvest.
Kada primenimo sve tehnike koje nam pomažu da očistimo našu podsvest od "djubreta" i svega što nam ne služi, tada uz pomoć pozitivnih afirmacija Mi kreiramo te nove početke. Ova Solarna eklipsa veoma ukazuje na to da od nas zavisi koliko dobrih i poželjnih novih početaka će biti manifestovano. U zavisnosti koji ste podznak i u kojoj kući Vam se nalaze znakovi Vodolija i Jarac, u tim poljima imate moć da kreirate željene nove početke vezano za to polje. 
Za svaki podznak sam uradila analizu ove, ali i ostalih eklipsi koje nas čekaju u ovoj 2018. godini, u godišnjem horoskopu za podznake.

Za kraj ostavljam par videa, koja mogu da pomognu da se ova eklipsa što bolje i kvalitetnije iskoristi... Uživajte i verujte u SEBE! 💖










Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON