ŠTA TO VUČEMO IZ PROŠLIH ŽIVOTA I KAKO SE REŠITI KARME I NEPOTREBNIH TERETA PUTEM ASTROLOGIJE


Putem astrologije možemo videti da li vučemo neke traume, otpore iz prošlih života, a koji nam sada prave blokade i neobjašnjive strahove, čak fobije. Na primer, fobija od letenja može da ukaže da je osoba u prethodnom životu doživela avionsku nesreću, fobija od vode može da ukaže da se osoba utopila i slično. Ukoliko je neko naglo završio prošli život, bio mučen u fizičkom ili psihičkom smislu i ukoliko nije stigao da oprosti onima koji su mu naneli boli, onda on prenosi te traume u sledeći život. 
Ukoliko imate neke traume ili neobjašnjive strahove koji nemaju veze sa ovim životom, veoma je verovatno da dolaze kao iskustva koja su se desila malo pre vaše smrti u prošlom životu. Danas, Vaš je zadatak da oprostite onima koji su Vam naudili u prošlom životu i da se oslobodite tih okova karme. 

Kada gledamo dešavanja koja su se odvijala neposredno pre kraja prošlog života, obavezno pratimo Mesec (u kom se znaku nalazi, kakve aspekte prima). Kada se Mesec nadje u bliskoj konjukciji sa retrogradnom planetom, a pogotovo sa Plutonom ili Saturnom, to ukazuje na jako turbulentna i teška dešavanja koja su se zbila pri samom kraju prošlog života. Osoba nije stigla da se oslobodi tog tereta i prenela je fobije i traume u ovaj život. Glavna lekcija ovim osobama je da zarone u sebe i da oproste svima koji su na neki način uticali da imaju te traume. Kada to urade, oni završavaju sa tim ciklusom karme i slobodni su da uživaju u ovom životu. 

Kada u natalu imate dosta kvadrat aspekata, to ukazuje da u ovom životu imate mnogo lekcija da naučite. U početku života možete imati dosta stresnih dešavanja, jer kvadrat je aspekt koji izmedju ostalog predstavlja i stres, napetost i tenziju. Kvadrat je aspekt koji ukazuje na postojanje unutrašnjih otpora, koji moraju da se otpuste.

Hiron je veoma bitan u ovoj temi i ukoliko on prima kvadrate, inkonjukcije i opozicije od drugih planeta, a pogotovo od Saturna, Plutona, Marsa, Urana i Neptuna, ukazuje na postojanje dubokih unutrašnjih rana, povreda, trauma. Ove osobe su došle u ovaj život sa misijom da se očiste od svega toga, kao i da pronadju moć u sebi.

Pozicije Rahu-a i Ketu-a su veoma bitne. Ketu predstavlja ono što donosimo iz prošlih inkarnacija, dok Mesec predstavlja faze pri završetku prethodnog života (to je velika razlika kada gledamo karmičku astrologiju). Kada Ketu prima i šalje neharmonične aspekte (inkonjukcija, kvadrat, opozicija) to ukazuje na ne tako lake prošle inkarnacije. Dosta karme treba da se ispravi u ovom životu.

Šta je to karma i kako se plaća?

Karma je univerzalni zakon koji mnogi doživljavaju kao nešto strašno. Ovo je vrlo jednostavan zakon, sve što radiš i sve što šalješ izvan, vratiće ti se. Kada mi promenimo načine u našem ponašanju, razmišljanju (ovo je jako bitno), mi završavamo sa karmom. To je zbog toga što kada se promenimo, menja se i ono što dobijamo natrag, dakle menja se karma. 
Karma nije ništa strašno i ne treba je se plašiti, samo treba učiti od nje!

Za kraj Vam ostavljam fenomenalnu audio knjigu, koja leči dušu, srce i um... Uživajte! 😍💖🌟











Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON