SUNCE U ZNAKU RIBE 10.03.- 20.04.


Sunce u astrologiji predstavlja našu dušu, naš ego, samopouzdanje, oca i očinske figure, politiku, moć. Neko ko ima jako Sunce u natalu (Sunce u znaku Ovna ili Sunce u znaku Lava) često je na nekoj velikoj ili moćnoj poziciji u društvu. Sunce takodje predstavlja i našu energiju i kako je trošimo. Znak Ribe je jedan od najspiritualnijih i najmističnijih znakova. On predstavlja: empatiju, razumevanje, osetljivost, osećajnost, nesebičnost, sklonost ka sanjarenju, kao i prema zabludama. Neptun vlada ovim znakom i jako je bitno da se prati u kom se znaku, kući i aspektima nalazi.
Sunce se nalazi u ovom znaku u periodu od 10.03. - 20.04.

Osobe koje imaju ovu poziciju imaju veoma nežnu i divnu dušu. One često vole da pomažu drugima i znaju da se stave u situacije drugih (da ih stvarno razumeju). Pošto Sunce predstavlja našu dušu, a znak Ribe čistoću, ovo je pozicija koja ukazuje da osobe koje su rodjene u ovom periodu imaju čistu dušu. Često su skloni duhovnim i spiritualnim aktivnostima i to ih usrećuje. Njihova duša se oseća ispunjeno i veoma srećno kada se informišu i praktikuju duhovne i spiritualne aktivnosti. Ovo su osobe koje su srećne kada i drugi uspevaju. One shvataju celinu i da smo svi mi jedno. Oni koji ne razumeju moć u ovome mogu misliti da su to slabe osobe. Ali to uopšte nije tačno, zapravo ovi ljudi imaju veliku moć da manifestuju ono željeno, koliko god to zvučalo "nerealno". 
Imaju izraženu intuiciju i trebalo bi da je ne ignorišu. Zanimaju ih mistične, tajanstvene, sve stvari koje se nalaze iznad ove trodimenzionalne realnosti. Imaju izraženu maštu i talente za mnoge vrste umetnosti.
Ukoliko Sunce prima neharmonične aspekte i ukoliko je Neptun afliktovan, to ukazuje na sklonost ka zabludama i bežanju od stvarnosti kroz razne vrste zavisnosti.
Kada Sunce prima harmonične aspekte i kada Neptun nije afliktovan, to ukazuje na dar za vizualizovanje i sprovodjenje svojih snova u manifestacije.
Ove osobe imaju jaku veru (osim ukoliko Sunce prima neharmonične aspekte i kada je Neptun afliktovan). Oni veruju u dobro i tako se uglavnom i ophode. Drugima izgledaju kao zemaljski andjeli. 
Imaju sklonost da se priključuju humanitarnim organizacijama ili da na bilo koji način pomognu manje srećnijim osobama od njih. Često postoji mogućnost da u početku svog života budu iskorišćeni od onih koje žele da zloupotrebe njihovu dobrotu i empatiju. Ukoliko su Sunce i Neptun afliktovani, to ukazuje da su laka meta manipulatora, sekti i ostalih zabluda.

Poznati koji su rodjeni u ovom znaku su: Mariah Carey, Lady Gaga, Timbaland, Osama Bin Laden, Chuck Norris, Bruce Willis, Chaka Khan, Keira Knightley, Diana Ross, Fergie, Vincent van Gogh, Eric Clapton, Francisco Goya, Celine Dion, Mc Hammer, Sergio Ramos...






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON