TRANZITNI PLUTON KVADRAT NATALNA VENERA


Kao neko ko trenutno prolazi kroz ovaj tranzitni period, želim da podelim veoma korisne informacije vezano za njega. Pre nego što krenem da pišem o ovom tranzitu, napominjem da radim analize po True Sidereal sistemu. O njemu nešto više imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Ovo je period koji nosi jako bitne lekcije vezane za našu vrednost, veze i odnose. 
Zašto je to tako?
Kvadrat je aspekt koji predstavlja učenje lekcije. Naravno, pored toga, on označava napetost, tenzije, unutrašnje otpore i blokade.
Kako bi bilo jasnije kroz koje lekcije prolazite u ovom periodu, pogledajte kojom kućom Vam vlada Venera. Venera vlada znacima Bik i Vaga.
Na početku tranzita Pluton izvlači sve strahove, nesigurnosti, seksualne probleme, na svetlost dana i osoba mora da se suoči sa njima. Ovo je često veoma stresan period, baš zbog tog suočavanja sa svim onim što više ne služi po pitanju partnerskih i seksualnih odnosa, vrednosti i samopouzdanja. 
Suočavanja sa nesigurnostima u polju ljubavi i partnerskih odnosa su veoma prikazana u početku ovog tranzita. 
Glavna lekcija ovog tranzita je da osoba  nauči da ceni sebe, da bude svesna sopstvene vrednosti, kao i da zaslužuje najbolje. Početkom ovog tranzita možete se osećati pomalo napeto, zato što je početna faza, faza preispitivanja i uvida gde ste to pristajali na manje, kao i na kojim stvarima treba da radite kako bi imali zdravo samopouzdanje i veru u sebe.
Krajem ovog tranzita videćete kako ste formirali zdravo samopouzdanje i veru u sebe! Iskoristite moć ovog tranzita i nemojte da vas uplaši što na početku može biti napetiji i intenzivniji period, gde se osećate kao da ste izgubili veru u sebe i svoje sposobnosti. Prolazite kroz period transformacije načina kako se postavljate u partnerskim odnosima (ne mislim samo na ljubavne). Ukoliko ste imali nezdrave odnose, u ovom periodu ćete ih postati svesni. 

Za kraj ostavljam videa koja mogu da pomognu u radu na sebi i na ljubavi prema sebi... 














Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON