MESEC U DEVETOJ KUĆI


Mesec je planeta koja predstavlja: naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu podsvest i podsvesne obrasce, našu majku i odnos sa njom. Nešto više o Mesecu imate na ovom linku https://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/pozicija-meseca-je-jedna-od-najbitnijih.html
Deveta kuća predstavlja: strane zemlje, visoko obrazovanje, oca i odnos sa njim, religiju, duhovnost, višu svrhu i darmu... O ovoj kući i njenom značenju u astrologiji ću više pisati u narednim tekstovima.
Ukoliko niste sigurni da li imate Mesec u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o ovom sistemu, ali i o ostalim sistemima kalkulisanja natalnih karata imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Osobe sa Mesecom u ovom polju su optimistične i vedre (osim ukoliko je Mesec afliktovan). One imaju unutrašnju spoznaju da se sve dešava sa razlogom i za najveće dobro. Zbog tih karakteristika oni drugima izgledaju kao srećnici, kojima se uvek stvaraju razne prilike. Ova lunarna pozicija to i daje, ali je jako bitno napomenuti zbog čega je to tako. Ove osobe uvek idu napred i drugima često, baš zbog te karakteristike, mogu izgledati kao da se "realno" ne suočavaju sa problemima. 
Ove osobe zrače pozitivnom energijom, pored njih ćete se osećati prijatno i opušteno. Oni vole da upoznaju nove ljude i nemaju problem da započinju nova poznanstva. 
Kada je Mesec afliktovan ukazuje da imaju lekciju u ovoj inkarnaciji da postanu tip osobe koja ima karakteristike koje su prethodno navedene. 
Mesec u ovom polju daje dosta prilika za putovanja u inostranstvo, kao i prilike za život u inostranstvu. Za punu sliku da li će neko živeti u inostranstvu moramo da pratimo dosta pozicija, na ovom linku imate tekst o tome http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/05/putem-videti-sa-inostranstvom-da-li-ce.html .
Ove osobe vole da uče o mnogim stvarima. Imaju talenat za strane jezike, potrebno im je manje vremena nego drugima da savladaju neki jezik.  
Oni vole da uče o drugim kulturama i običajima. Zanimaju ih i filozofija, antropologija, religija... Veoma su informisane osobe. Ova pozicija takodje daje veoma dobre turističke vodiče i organizatore putovanja. 
Ukoliko je cela natalna karta dobro postavljena i kada se Mesec nadje u ovom polju, ukazuje na to da je osoba došla da živi svoju darmu u ovoj inkarnaciji (nema karmičkih isplata)!

Savet za Mesec u ovom polju (kada su neharmonični aspekti uključeni, kada je Mesec afliktovan) je:

  • Počnite da gledate na život optimističnije, budite zahvalni na svim zatvorenim vratima i verujte da se sve dešava za vaše najveće dobro. Rodjeni ste sa afliktovanim Mesecom u ovom polju da bi ste to naučili i na to i treba da se fokusirate. Kada su lekcije savladane videćete veliki preokret na bolje u svom životu!
Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte!



Коментари

  1. Hvala! Tekst citam u teskom trenutku. Hvala za mali osmeh na mom licu i veru da ce sve biti bolje.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON