VENERA INKONJUKCIJA PLUTON/PLUTON INKONJUKCIJA VENERA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega.
Pluton je planeta koja predstavlja: transformacije, odlazak od starog, fatalnost, magnetizam, harizmu, kontrolu, posesivnost, manipulacije (ove tri poslednje karakteristike su niže frekvencije ove planete). Nešto više o Plutonu i njegovom značenju u astrologiji, imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/pluton-u-astrologiji.html
Preporučujem da na ovom sajtu proverite da li imate ovaj aspekt u natalu po True Sidereal sistemu kalkulacije http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Inkonjukcija je jedan od bitnijih aspekata u astrologiji. On predstavlja iritaciju, nesposobnost da se uvide karakteristike obe planete koje se nalaze u ovom aspektu. Ovo je aspekt koji takodje predstavlja gde postoji fundimentalni problem, kojeg osoba često nije svesna jer je ovo najmisteriozniji, jak aspekt. Inkonjukcija nam veoma može pomoći u tome da vidimo šta to u našoj podsvesti treba da menjamo kako bi samim tim živeli kvalitetnije živote.
Inkonjukcija izmedju Venere i Plutona nam ukazuje da osoba ima fundamentalni problem sa samopouzdanjem i osećajem lične vrednosti. Ova osoba ne vidi svoju moć i koliko je vredna, pa baš zbog te karakteristike ima tendenciju da bude drugima na usluzi, jer ona smatra da je tek tada vredna. Ovo je aspekt koji ukazuje da lične granice ne postoje i da je osoba neko ko povladjuje drugima. Ovde postoji duboki strah od iznenadnih promena, izdaja i napuštanja u partnerskim odnosima, pa osoba zbog tog podsvesnog programa radi sve za druge, kako oni ne bi otišli. Ukoliko je Pluton retrogradan ukazuje da je u prošloj inkarnaciji osoba bila naglo ostavljena i izdana od strane partnera i da sada zbog te traume ima podsvesno uverenje da ona nije vredna i da mora mnogo da daje drugima, kako bi imala vrednost. Kada Pluton nije retrogradan ukazuje da se prethodno navedeno iskustvo osobi desilo u prvoj polovini života. Takodje prikazan je i podsvesni strah od ozbiljnijeg ulaska u partnerstva, toliko da se osoba uplaši da ne ostane izdana, ostavljena, osramoćena. 
U prvoj polovini života ove osobe imaju tendenciju da se izoluju od drugih, da im ne dozvoljavaju da im se približe, baš zbog svih onih prethodno navedenih stvari. Dobra vest je kada naučite lekcije koji ovaj aspekt nosi, onda sve ove blokade nestaju i vi ćete moći da imate ispunjenija i dublja partnerstva, bez straha od napuštanja i izdaja.
Lekcija koju ovaj aspekt donosi je svesno suočavanje sa tim traumama o kojima sam prethodno govorila, kao i prihvatanje da to što vas je neko naglo ostavio ili prevario da to ne znači da vi niste dovoljno dobri. Prestanite da tražite odobrenja od drugih za vlastitu vrednost. Ovaj aspekt ukazuje da je vaša velika lekcija da zaista zavolite i prihvatite sebe!

Za kraj preporučujem ove fenomenalne metode, koje Vam mogu pomoći u radu na ljubavi prema sebi, kao i na povećanju samopouzdanja. Uživajte!









Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON