MESEC U JEDANAESTOJ KUĆI


Mesec je planeta koja predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu podsvest i podsvesne obrasce, majku i odnos sa njom.
Tekst o 11. kući i njenom značenju imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/03/jedanaesta-kuca-i-njeno-znacenje-u.html
Ukoliko niste sigurni da li imate Mesec u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karata imate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Osobe sa ovom lunarnom pozicijom imaju unutrašnju potrebu za ličnim ostvarenjem. Ukoliko imate ovu lunarnu poziciju veoma je bitno da idete ka vašim ciljevima i snovima, jer ćete tada biti zaista emotivno ispunjeni. Ukoliko vodite vaš život po tudjim standardima i pravilima i ukoliko ne ostvarujete svoje snove već tudje, vi tada gubite emotivnu sigurnost i ispunjenost. Često se osobe sa ovom pozicijom osećaju umorno od života ukoliko su većinom živeli svoj život po tudjim standardima. Mesec u ovom polju vas primorava da naučite koliko je bitno da prepoznate i ostvarite svoje prave potrebe bez obzira da li se drugi slažu sa tim ili ne.
Navedeno se pogotovo odnosi na one koji imaju afliktovan Mesec i slabo postavljenog dispozitora Meseca u natalu.

Ova lunarna pozicija, ukoliko su Mesec i dispozitor dobro postavljeni, daje ispunjenje veoma ličnih snova, želja i ciljeva. Ovo su osobe koje žive svoje snove i veoma su ostvareni u životu. Uvek idu ka svojim ciljevima i ka onome što žele da ostvare. Ne vole kada im neko govori šta treba da rade i kako treba da žive. Pored toga oni ne vole to isto da rade drugima. Sasvim jasno iskazuju svoje potrebe i imaju spoznaju da njima treba da se izlazi u susret. Veoma su društveni i imaju talenat za socijalna angažovanja. Prijateljstva su im veoma bitna i često su uvek tu za svoje prijatelje, kao i oni za njih (osim ukoliko su Mesec i dispozitor afliktovani).
 Odnos sa majkom je više prijateljski i ove osobe nemaju problem da baš sve podele sa svojom majkom. Kada su Mesec i dispozitor Meseca afliktovani ukazuje na to da izmedju osobe i majke postoji više rivalski odnos nego prijateljski.
Jedanaesta kuća takodje predstavlja i starijeg brata ili sestru. Kada su Mesec i dispozitor stabilno postavljeni ukazuje na lep i prijateljski odnos sa njima. Od vašeg starijeg brata ili sestre možete očekivati veliku pomoć u životu. Ukoliko su Mesec i dispozitor afliktovani ukazuje na medjusobno nerazumevanje i na više suparnički odnos, nego bratski/sestrinski.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte!








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON