PODZNAK U ASTROLOGIJI I ZAŠTO JE ON VEOMA BITAN


Podznak ili prva kuća u astrologiji je jedan od najbitnijih faktora u analizi životne svrhe, puta, misije osobe. Znak podznaka, planete u prvoj kući, nakšatre (podznaka, planeta u prvoj kući, vladara prve kuće), znak i kuća gde se vladar prve kuće nalazi, kao i aspekti koji su formirani nam pokazuju koja je naša životna svrha, koji je naš životni put u ovoj inkarnaciji. Naravno, uvek se mora pratiti cela natalna karta.
Prva kuća ili podznak (Ascendant point) nam takodje pokazuje kako se predstavljamo drugima, kao i ono što drugi ljudi prvo primete na nama. 
Podznak takodje predstavlja i naše fizičke karakteristike (uvek se gleda i vladar podznaka, u kom je znaku, nakšatri, kao i kakve aspekte pravi sa drugim planetama). 

Planete u 1. kući, pogotovo kada su blizu stepena podznaka nam mogu još bolje pokazati koje osobine ili karakteristike su veoma izražene kod nas, koje drugi itekako brzo primećuju. Takodje planete koje se nalaze blizu stepena podznaka nam još više pokazuju koja je naša životna svrha u ovoj inkarnaciji. 

Kada želite da vidite koja je vaša životna svrha i koja je vaša misija u ovoj inkarnaciji Ascendant ili prva kuća su veoma bitni za analizu. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON