SUNCE U ZNAKU RAKA 17.07. - 06.08.


Sunce u astrologiji predstavlja našu dušu, ego, samopouzdanje, oca i očinske figure, moć, politiku. Neko ko ima jako Sunce u natalu (Sunce u znaku Ovna ili Sunce u znaku Lava) često je na nekoj velikoj ili moćnoj poziciji u društvu (ne misli se samo na politiku).
Sunce takodje predstavlja našu energiju i kako je trošimo. 
Znak Rak predstavlja: emotivnost, brižnost, nežnost, empatiju, razumevanje, nežnost, intuiciju... Mesec vlada ovim znakom i zato je veoma bitno pogledati kako je postavljen.
Sunce se nalazi u ovom znaku od 17.07. - 06.08.

Osobe koje su rodjene u ovom znaku su veoma nežne i osećajne. Imaju razumevanje za sve i svakog. Zbog ove karakteristike oni su veoma dobri u davanju saveta. Često se ove osobe opredeljuju ili imaju interesovanja za poslove terapeuta i psihologa, poslovi vezani za negu starih ili hindikepiranih, sve što je vezano za socijalni rad. Naravno, čime će se neko baviti se gleda preko 10. kuće, Mc pointa i 6. kuće. Oni vole da pomažu slabijima i onima koji su na neki način ugroženi. Često su oni ti koji udome napušteno štene. Vole životinje i često imaju kućnog ljubimca, za kojeg su veoma vezani.
Drugi ljudi se osećaju veoma sigurno i opušteno kada su u njihovom prisustvu. Imaju tendenciju da ugadjaju drugima i ukoliko Mesec nije stabilno postavljen, ukazuje na to da prioritet stavljaju na tudje potrebe, pre nego na svoje. Ove osobe moraju da obrate pažnju na to sa kakvim ljudima se okružuju, jer su po prirodi empatici. Imaju izraženu intuiciju koju ponekad znaju da ignorišu. Osobe koje su rodjene u ovom znaku imaju lekciju da nauče da slušaju svoju intuiciju, kao i da prate svoje potrebe i ciljeve. 
Ovo je pozicija koja ukazuje na to da ove osobe moraju da jačaju veru u sebe, kao i da ostaju čvrsto pri onome što žele ili što su odlučili.
 Vi jeste došli da pomažete drugima i da budete tu za druge, ali prvo morate sebi da budete najbolji prijatelj!

Poznati koji su rodjeni u ovom znaku su: Nelson Mandela, Selena Gomez, Robin Williams, Mick Jagger, Zoran Kesić, Andrija Milošević, Helen Keller, Vin Diesel, Carlos Santana, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger, Josh Hartnett, Edgar Degas... 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON