VENERA OPOZICIJA PLUTON/PLUTON OPOZICIJA VENERA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući opisuje i njega.
Tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/venera-u-astrologiji.html
Tekst o Plutonu i njegovoj simbolici u astrologiji imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/pluton-u-astrologiji.html
Ukoliko niste sigurni da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Opozicija je aspekt koji predstavlja potrebu da se karakteristike obe planete, koje su u ovom aspektu, izbalansiraju, kako ne bi došlo do neprijatnih situacija. Ovaj aspekt ukazuje na princip ogledala, ono što nosiš u sebi (mislim na podsvesna uverenja) to i privlačiš. 
Opozicija izmedju Plutona i Venere ukazuje na to da osoba treba da nauči da postavi zdrave granice u odnosima. Dok se to ne nauči osoba je sklona da privlači manipulatore, one koji su ljubomorni i opsesivni. Ova osoba mora da nauči da zaista ceni, poštuje i prihvata sebe, kako bi privlačila zdrave i ispunjene partnere i odnose, kako bi je partneri cenili.
Ovo je aspekt koji često ukazuje da je osoba u prvoj polovini života prolazila kroz velike transformacije u odnosima, kao i načinu kako se postavlja u istim. 
Osobe koje imaju ovaj aspekt u natalu ne vole površne veze. Jako im je bitno da se sa osobom duboko povežu kako bi ušli u dalji odnos, mora da postoji duboka privlačnost. Kao što sam na početku napisala skloni su da privlače manipulatore i ljubomorne partnere, ali i oni su takodje skloni tim karakteristikama. Prikazana je sklonost da se opsesivno vežu za partnere i odnose, koji su nezdravi i zavisnički. Postavljanjem zdravih granica ove osobe će privlačiti moćne, uspešne, ostvarene, jake partnere, gde će odnos biti ispunjen i snažan, neće biti zavisnički. 
Ove osobe su veoma spretne u erotskim igrama i imaju misterioznu auru koja druge omadjija. Često su drugi opsednuti njima i ovaj aspekt, kao i svaki kontakt izmedju Venere i Plutona, ukazuje da privlače osobe koje imaju potrebu da ih prate, uhode. Opozicija izmedju Venere i Plutona ukazuje na to da ostavljaju utisak na druge kao veoma strastvene i erotične osobe, čak i kad toga nisu svesni. Ove osobe su prirodno veoma spretne u flertu i znaju da dodju do onoga što žele.
Ukoliko se Venera ili Pluton nalaze u 5. kući ili vladaju tom kućom ukazuje na to da je prva veza bila veoma fatalna i strastvena, kroz koju se osoba toliko transformisala. Kada su neharmonični aspekti uključeni ukazuje na teži način, a kada su harmonični aspekti uključeni ukazuju na pozitivne i lake transformacije.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte! 💗💋🔥



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON