SUNCE U ZNAKU LAVA 07.08. - 14.09.


Sunce u astrologiji predstavlja našu dušu, ego, samopouzdanje, oca i očinske figure, moć, politiku. Sunce takodje predstavlja našu energiju i kako je trošimo.
Znak Lav predstavlja entuzijastičnost, samouverenost, ambicioznost, dominantnost. 
Sunce se nalazi u ovom znaku od 07.08. - 14.09.

Ovde je Sunce u svom domenu i daje jaku volju i razvijenu samosvest osobama koje su rodjene u ovom znaku. Naravno ovo ne znači da svaka osoba koja je rodjena u ovom znaku ima jaku i razvijenu samosvest. Kada Sunce prima neharmonične aspekte od drugih planeta, onda ukazuje na razvijen veštački ego (ego koji uopšte nema razvijenu samosvest), koji više šteti nego što služi. 
Ovo su osobe koje obožavaju da se angažuju u socijalnim dogadjajima. Često su glavni u društvu, pa ukoliko Sunce prima neharmonične aspekte ukazuje na to da imaju očekivanje da ih drugi tretiraju kao kraljeve i kao "glavne face". 

Kada Sunce prima harmonične aspekte ukazuje na osobe koje imaju prirodnu harizmu kojom privlače ljude. To su osobe koje imaju izvanredan smisao za humor, popularni su i drugi obožavaju da budu u njihovom društvu. Znaju da podignu atmosferu i da razvesele i nasmeju čak i najvećeg mrguda. 😎 Veoma su društveni i obožavaju da izlaze sa svojom ekipom. Ove osobe uglavnom imaju širok krug prijatelja i poznanika. Često su bili medju najpopularnijom decom u školi. 
Poseduju talenat za glumu, politiku, za sve poslove vezane za entertainment i scenski nastup. Što i ne čudi jer vole da dobijaju pažnju. Stalo im je da budu cenjeni i primećeni od strane drugih. Kada Sunce prima jake aspekte od Plutona (konjukcija, inkonjukcija, opozicija, kvadrat) može da ukaže na osobe koje će sve uraditi samo da dodju do moćnih pozicija. Često oni sa tom pozicijom, pogotovo ukoliko su Sunce ili Pluton u 10. kući ili u konjukciji sa Mc pointom, dolaze na visoke pozicije u društvu preko postelje (ovde se ne misli samo na ženski rod).
Sunce u svom domenu ukazuje da su očevi imali veoma jak uticaj na živote osoba koje su rodjene u ovom znaku. Da li je taj uticaj dobar ili lošiji zavisi od aspekata koji su uključeni na Sunce. Neharmonični aspekti na Sunce ukazuju na preterano mešanje oca u život osobe, gde su želje deteta podredjene očevim željama. Dok, kada Sunce prima harmonične aspekte, ukazuje na oca koji je razvio samosvest i sigurnost kod svog deteta, kao i samouverenost da samostalno donosi odluke.

Poznati koji su rodjeni u ovom znaku su: Whitney Houston, Michael Jackson, Madonna, Dino Dvornik, Antonio Banders, Beyonce, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Matthew Perry, Kobe Bryant, Steve Guttenberg, Blake Lively, Shania Twain, Cameron Diaz, Lewis Black, Richard Gere, Zendaya, Salma Hayek, Keanu Reeves, Charlie Sheen, Adam Sandler, Goran Višnjić, Michael Buble... 

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovaj znak... Uživajte! 






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON