ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNA VENERA NA JESEN 2018. GODINE I KAKO TO UTIČE NA SVE PODZNAKE?


Venera će od 06.10. - 16.11. biti u retrogradnoj fazi. Nalaziće se u znaku Device, po True Sidereal sistemu kalkulacije. O njemu nešto više imate u ovom tekstu https://astro13lovers.blogspot.com/2017/02/astroloski-sistemi.html
U ovom periodu retrogradna Venera će nas suočiti sa pogrešnim koracima u postavljanju u ličnim odnosima. Sve te "greške" i pogrešni koraci moraju da se razreše u ovom periodu. Takodje, vraćanje na stare sukobe i rasprave u ličnim odnosima su veoma prikazane u ovom periodu. Razlog toga je da bi se ti sukobi razrešili i kako bi se nastavilo dalje. Svi oni koji su doživeli skoriju povredu u ličnim odnosima, mogu očekivati u ovom periodu povratak osobe i suočavanje sa istinom vezano za ono što su učinili. Od kraja ove godine možete očekivati veliki pomak u isceljenju ljubavne povredjenosti. 
Ovo je, takodje, period kada se osobe sa kojima nismo imali prave završetke odnosa vraćaju u naš život, kako bi ili započeli totalno novi početak sa njima ili zaista završili odnos i nastavili dalje sa svojim životom. Sve lekcije koje do sada nismo naučili o ličnim i ljubavnim odnosima moramo da naučimo u ovom periodu. 
Krajem ove godine primetićemo dosta veću kolektivnu zrelost vezanu za ljubavne i lične odnose.
Ovo je period razrešavanja sukoba i učenja svih bitnih lekcija o ljubavnim i partnerskim odnosima, koje smo možda odbijali godinama da naučimo. Samim učenjem tih lekcija otvaramo vrata za dosta intimnija i kvalitetnija partnerstva...

Šta ova retrogradna Venera donosi svakom podznaku? 💗💋💓

Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. 
Na ovom sajtu možete proveriti Vaš podznak po ovom sistemu http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Podznak Ovan: Za ovaj vatreni i kardinalni podznak Venera se nalazi u 6. kući. Venera vlada 2. i 7. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa sukobima u ljubavnim, partnerskim i porodičnim odnosima, kao i rešavanje tih sukoba. Takodje u ovom periodu retrogradna Venera donosi ovom podznaku oslobadjanje od porodične karme i svih ograničenih navika i obrazaca koje su pokupili kao deca ili iz prošle inkarnacije. Ovo je period kada završavate sa svim karmičkim ljubavnim i partnerskim odnosima. Naravno, u ovom periodu ćete morati da naučite sve lekcije, koje su vas ti karmički odnosi učili. Od kraja ove godine očekujte velike promene na bolje u vašim partnerskim, ljubavnim i porodičnim odnosima.

Podznak Bik: Za ovaj zemljani i fiksni podznak Venera se nalazi u 5. kući. Ona vlada 1. i 6. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa sukobima u ljubavnim odnosima i odnosima sa decom ili začećem. Pripadnice ženskog roda ovog podznaka ukoliko žele da ostanu u drugom stanju imaju veliku podršku da u ovom periodu sa uloženim trudom i sistematičnošću dodju do željenog rezultata. Nerazjašnjeni sukobi ili prekidi sa ljubavnim partnerom u ovom periodu moraju da se razjasne. Ovo je period kada ćete se ili pomiriti sa partnerom ili ćete konačno zaista završiti sa vašim odnosom. U ovom periodu možete postati svesni ko je ljubomoran na Vaš ljubavni život ili na vašu vezu. Za zauzete pripadnike ovog podznaka ovo je period kada će morati da otvore stare sukobe koje su imali sa partnerom, kako bi mogli da nastave dalje sa odnosom. Reč je o sukobima koji su vezani za nečije tajno delovanje, igranje igrica, varanje itd. 

Podznak Blizanci: Za ovaj vazdušni i promenljivi podznak Venera se nalazi u 4. kući. Ona vlada 12. i 5. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa skirvenim aspektima, koja su uticala na vaše ljubavne odnose i veze. Skriveni aspekti mogu da budu neki vaši podsvesni obrasi koji blokiraju razvoj odnosa, skriveni suparnici itd. Ukoliko ste prevarili partnera u ovom periodu on može da sazna za to, kao i obrnuto.
Ovo je takodje period kada završavate sa isplatom karme u ljubavnim odnosima, a ona se isplaćuje tako što u ovom periodu učite jako bitne lekcije u tom polju. Primer učenja karmičke lekcije je: ukoliko ste u prošloj inkarnaciji ostavili partnera zbog druge osobe, u ovom periodu to će biti učinjeno vama, kako bi naučili da nije uopšte prijatno biti prevaren.

Podznak Rak: Za ovaj vodeni i kardinalni podznak Venera se nalazi u 3. kući. Ona vlada 4. i 11. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazrešenim sukobima sa prijateljima, poznanicima, porodicom, kako bi se ti sukobi razrešili i bili benefični za sve strane.
Ovo je takodje period kada ćete morati više da se trudite kako bi svoje želje i ciljeve pretvorili u realnost. Ukoliko uvedete red, rad i disciplinu u manifestaciju svojih ličnih ciljeva na kraju ovog perioda, a pogotovo krajem ove godine videćete početne rezultate manifestacija vaših ciljeva. 
Za one koji žele da kreiraju svoju porodicu ovo je period kada bi trebalo da uzmete u razmatranje da li sada to zaista želite. Ukoliko prodajete nekretnine stari klijent može u ovom periodu da se vrati. Oni koji žele da kupe nekretnine u ovom periodu treba da obrate pažnju na samu nekretninu i ugovor. 

Podznak Lav: Za ovaj vatreni i fiksni podznak Venera se nalazi u 2. kući. Ona vlada 10. i 3. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazjašnjenim sukobima sa članovima porodice, prijateljima, poznanicima, mladjim bratom ili sestrom, kolegama, šefom. Razlog toga je kako bi se ti sukobi razrešili u korist obe strane. U ovom periodu možete dobiti novac preko posla kojim se bavite, koji ste neko vreme čekali. Ne savetujem da u ovom periodu podižete kredite ili pozajmljujete neke veće pare. Krajem ove godine možete očekivati dosta veću zaradu od posla kojim se bavite. Takodje u ovom periodu obratite pažnju na to kako trošite novac. Ne savetujem da se u ovom periodu mnogo rasipate, jer može doći do dugova sa kojima ćete imati probleme.
U ovom periodu možete sresti bivšeg partnera na svom poslu. Ukoliko imate aferu sa kolegom ili šefom, ovo je period kada će ta afera biti otkrivena.

Podznak Devica: Za ovaj zemljani i promenljivi podznak Venera se nalazi u 1. kući. Ona vlada 9. i 2. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazjašnjenim sukobima po pitanju vas i vašeg životnog puta. Ukoliko ste previše kritični prema sebi i svom izgledu u ovom periodu ćete toga zaista postati svesni. Shvatićete da vas preterani kriticizam i perfekcionizam sprečavaju da budete ispunjeni i srećni, kao i da živite svoju misiju u ovoj ikarnaciji. Ne savetujem da u ovom periodu idete na plastične operacije, jer neće ispasti onako kako ste želeli. U ovom periodu bi vam veoma pomoglo da konzumirate više integralne namirnice. 
U ovom periodu retrogradna Venera vas primorava da poradite na svom samopouzdanju, da zaista zavolite sebe sa svim svojim vrlinama i "manama".

Podznak Vaga: Za ovaj vazdušni i kardinalni znak Venera se nalazi u 12. kući. Ona vlada 1. i 8. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa poslednjom isplatom sve karme koju vuku iz perthodnih inkarnacija, ali i iz ove. Ovo je period kada učite veoma bitne lekcije i kada ne savetujem da odbijate da ih naučite. Možete se osećati kao da u ovom periodu nemate toliko slobodne volje, kao i pojačani stres i napetost. Ukoliko ste neko ko je varao i koristio druge ljude, u ovom periodu će se to isto uraditi vama. Ono što je bitno je to da naučite da se stavite na mesto druge osobe i da se zapitate kako bi se ja osećao/la da sam na njenom/njegovom mestu. Ovu lekciju svakako učite na jesen. Kada stvarno shvatite te lekcije možete očekivati da ćete se krajem godine osećati rasterećenije, jer ste naučili lekcije i samim tim isplatili karmu.
Ukoliko ste u vezi i ukoliko ste prevarili partnera u ovom periodu će druga strana to saznati, kao i suprotno. Tajne i sva tajna delovanja od strane vas ili vašeg partnera izlaze na videlo. Obratite pažnju na ženske osobe u ovom periodu, jer je prikazano da imate tajnu suparnicu koja vas potajno mrzi i želi da vam oduzme mir i sreću.

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Za ovaj vodeni i fiksni podznak Venera se nalazi u 11. kući. Ona vlada 7. i 12. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa učenjem bitnih lekcija po pitanju partnerstava. Samim učenjem tih lekcija otpuštate svu karmu iz prthodnih inkarnacija i prikazano je da ćete postati svesniji šta to zaista želite da ostvarite u životu. Krajem ove godine osećaćete se kao da živite novi život i očekuju vas totalno drugačija partnerstva. Kada kažem totalno drugačija partnerstva tu se ne misli na partnere koji dosta drugačije fizički izgledaju, već na to da privlačite totalno drugačije partnere i odnose nego ranije. Ukoliko ste u vezi u ovom periodu se otkrivaju tajne i tajna delovanja vašeg partnera ili vaša. Slobodni pripadnici ovog podznaka u ovom periodu mogu započeti ljubavni odnos sa prijateljem ili sa razvedenom osobom.Za one koji su u ljubavnom odnosu sa oženjenom ili udatom osobom ovo je period kada taj odnos više neće biti tajni.

Podznak Strelac: Za ovaj vatreni i promenljivi podznak Venera se nalazi u 10. kući. Ona vlada 6. i 11.kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazjašnjenim sukobima sa prijateljima, kolegama, menadzerima i šefovima. Ukoliko su postojali neprijateljski odnosi na poslu, u ovom periodu morate da radite na njihovom razrešavanju kako bi obe strane imale benefit. Ovo je period kada ćete morati dosta više da se trudite i radite nego inače na vašem poslu. Ukoliko se posvetite da vredno, odgovorno i praktično obavljate svoje poslovne obaveze onda krajem ove godine možete očekivati promociju, koja će itekako uticati na znatno povećanje vaših prihoda.

Podznak Jarac: Za ovaj zemljani i kardinalni znak Venera se nalazi u 9. kući. Ona vlada 5. i 10. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazjašnjenim ljubavnim i poslovnim odnosima. U ovom periodu možete otputovati u inostranstvo zbog poslovne ili ljubavne prilike. Ali morate biti veoma pažljivi u inostranstvu u ovom periodu. Obratite posebnu pažnju na vaše lične i materijalne stvari dok ste tamo. U ovom periodu  možete očekivati povratak bivše ljubavi. Neko sa kime imate nerazjašnjena posla se vraća u ovom periodu. Na vašem poslu će se tražiti od vas da budete dosta praktičniji i organizovaniji. Možete se osećati neispunjeno i iscrpljeno zbog dosta veće odgovornosti i obaveza koje imate na poslu.

Podznak Vodolija: Za ovaj vazdušni i fiksni podznak Venera se nalazi u 8. kući. Ona vlada 9. i 4. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa nerazjašnjenim i skrivenim stvarima iz prošlosti, koja su ih kočila da idu dalje sa svojim životom. Sve vrste skrivenih dešavanja i tajni će vam biti otkriveno u ovom periodu kako ne bi bili više u stagnaciji. Krajem ove godine očekujte velike prilike za ekspanziju u vašem ličnom životu. Ukoliko ste u vezi u ovom periodu se otkrivaju tajne i tajna delovanja vašeg partnera ili vaša. Oni koji su slobodni mogu da udju u tajnu vezu ili ukoliko su u tajnoj vezi ona postaje otkrivena. U ovom periodu jako je moguće da pokrenete ljubavne i seksualne odnose sa zauzetom osobom, koji mogu da rezultiraju neželjenom trudnoćom.

Podznak Ribe: Za ovaj vodeni i promenljivi podznak Venera se nalazi u 7. kući. Ona vlada 3. i 8. kućom za ovaj podznak i donosi suočavanja sa svim "pogrešnim" koracima u partnerskim odnosima (ne samo ljubavnim). U ovom periodu učite veoma bitne lekcije u vašim bitnim odnosima i kroz partnere (ne misli se samo na ljubavne i bračne partnere, već na sve osobe koje imaju bitan uticaj na vas i vaš život). Nerazjašnjene stvari u bitnim odnosima i partnerstvima izlaze na videlo kako bi ste ih raspravili i krenuli dalje. Ukoliko ste bili prevareni ili ste prevarili partnera u ovom periodu se to saznaje. Za slobodne pripadnike ovog podznaka bivši partner se vraća u vaš život i na pomolu su otkrivanja tajni, koje su krili od vas dok ste bili zajedno. Mogućnost za iskrene razgovore i popravljanje odnosa je na vidiku. Takodje, u ovom periodu je prikazan i mogući razvod za one pripadnike ovog podznaka koji su mnogo varali partnera, ili su bili prevareni.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON