VENERA KVADRAT PLUTON/PLUTON KVADRAT VENERA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole i kakve ih privlače, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući onda opisuje i njega.
Tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/venera-u-astrologiji.html
Tekst o Plutonu i njegovoj simbolici imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/pluton-u-astrologiji.html
Ukoliko niste sigurni da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Kvadrat izmedju Venere i Plutona ukazuje na fatalne ljubavi. Ove osobe se ne zadovoljavaju površnim vezama. Prikazano je da imaju podsvesni program da je ljubav patnja, preterana posesivnost i ljubomora. Uglavnom privlače one koji žele da ih kontrolišu. Često se u partnerskim odnosima osećaju kao da su zarobljeni i kao da se nizašta ne mogu pitati. Pored toga što privlače ljubomorne i posesivne partnere, takodje i oni imaju iste te osobine.
Ovaj aspekt pokazuje da imaju podsvesni strah od ljubavnih izdaja i baš zbog toga veoma nesigurno i sumnjičavo prilaze odnosima i partnerima. Osvetoljubivost je veoma prikazana kod ovog aspekta i ove osobe moraju da porade na oproštaju, jer ukoliko ostanu pri tome da i dalje budu povredljive i osvetoljubive prirode privlačiće partnere sa istim karakteristikama.
Imaju tendenciju da testiraju partnere, pogotovo na početku odnosa. Razlog je taj podsvesni strah koji sam prethodno spomenula. 
Kada budu poradili na samosvesti i ljubavi prema sebi onda će privlačiti duboke i kvalitetne odnose. 
Žene sa ovom pozicijom poseduju nesigurnost u sebe i svoj izgled i baš zbog toga misle da ukoliko su stalno sredjene i sexy, neće biti ostavljene ili prevarene. Dobre su u postelji i imaju karakteristiku da preko sexa kontrolišu partnere. Ove žene vole da imaju kontrolu, ali vole i jake i loše momke. Ukoliko su Venera ili Pluton u 5. kući i ukoliko se Rahu (SMČ) ili Uran nalaze takodje u 5. kući ili je aspektuju, ukazuje na planirano začeće osobe pre ozbiljne veze ili braka, kako bi zadržala tu osobu za sebe.

Za kraj ostavljam videa koja mogu da vam pomognu u učenju lekcija koje ovaj aspekt donosi... 










Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON