TRANZITNI PLUTON KONJUKCIJA NATALNA VENERA


Kada tranzitni Pluton pravi konjukciju na natalnu Veneru tada nećemo ostati zaštićeni od dubokog i na neki način opseivno-strastvenog zaljubljivanja. Najveći šok će biti onima koji imaju slobodniju Veneru u natalu (Venera u znaku Ovna, Strelca, Vodolije, Lava, u jakim aspektima sa Uranom...) jer se ranije tako nisu osećali. 
Ovo je period pravih zaljubljivanja, kada shvatate šta je to prava strast i kada se čak možete suočiti sa opsesijom prema partneru. Ovo nije period kada treba da budete sami. Zapravo u periodu kada tranzitni Pluton pravi konjukciju na natalnu Veneru tada imate veliku potrebu da budete u odnosu/vezi sa osobom prema kojoj ste počeli da gajite jaka i strastvena osećanja. Povećana seksualna energija i potreba za dubokim i strastvenim erotičnim odnosom je veoma prikazana. Ovo je period kada nećete želeti da imate sex sa bilo kim, već sa osobom sa kojom ste duboko povezani, gde se strast i opsesivnost prelivaju.
Glavna lekcija ovog perioda je da imate dubok i strastven odnos, ali i da ne zavisite od samog odnosa i partnera. Obično se ova lekcija savladava na kraju tranzitarnog perioda, osim u slučaju kod zaista osvešćene osobe, koja ima razvijenu ljubav prema sebi i zna da ona samu sebe može usrećiti, a da je pronalazak duboke i strastvene ljubavi veliki plus. Kod tih osoba će ovaj period biti fantastičan jer će upoznati svoju pravu ljubav, svog životnog partnera na lakši način nego osobe koje nisu razvile sposobnosti koje sam prethodno spomenula. 
Ovaj period svima donosi upoznavanje svog pravog-životnog partnera, ali u zavisnosti od vašeg nivoa svesti zavisi kada i kako ćete ga upoznati. Oni koji su zavisni od veza i odnosa i koji ostaju u lošim vezama moraju proći kroz raskide kako bi došli do prave osobe. 
Oni koji su skloni da zavise od partnera i odnosa će morati u ovom periodu da prodju kroz bolnije lekcije u odnosima, kako bi naučili da zavise od sebe, a ne od partnera i odnosa. Oni koji su u zavisničkim vezama, gde nema prave ljubavi već se ostaje iz čiste koristi i da se ne bude sam, će proći kroz iznenadne završetke tih odnosa. Ukoliko ne žele prvi da završe sa tim odnosima, onda će to uraditi partner. Sam čin rastanka će biti veoma traumatičan i bolan, jer će izgubiti slamku za koju su se držali i više nemaju svoju identifikaciju (ne znaju ko su i šta su bez partnera i veze). 

Pripremite se za veoma zanimljivu i turbulentniju vožnju gde ćete se upoznati sa pravom strastvenom i opsesivnom ljubavlju i zaljubljivanjem. Magnetska privlačnost i pojačana želja za partnerskim ostvarenjem i potpunim sjedinjenjem sa drugom osobom će biti veće iznenadjenje za slobodne koji prolaze kroz ovaj period, kao i za one koji su imali više "dosadne" veze. 
Za kraj ostavljam pesmu koja me asocira na ovaj period... "ZALJUBIĆU SE SUTRA"! 💘💋💑




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON