TRANZITNI PLUTON KONJUKCIJA NATALNI MESEC


Kada tranzitni Pluton pravi konjukciju na natalni Mesec, on donosi potrebu za velikom emotivnom transformacijom i oslobadjanjem od svih emotivnih povreda/trauma. Sam taj čin može biti intenzivniji za one koji imaju tendenciju da potiskuju svoje emocije, kao i za one koji ne vole da se suočavaju sa bolnim emotivnim povredama ili traumama. Lakše će proći kroz ovaj period oni koji nemaju problem da se suoče sa prošlim bolnimm iskustvima, koja su ostavila neku vrstu emotivnih povreda i blokada.
Problemi sa hormonima i pojačanim intenzitetom jakih emocija su prikazani u ovom periodu. Razlog toga je kako bi se te iste emocije transformisale. Sve stare povrede i potisnute emocije koje nisu transformisane u ovom periodu izlaze kao nagla bujica, a kada ne znate da su one izašle da bi ih vi transformisali tada nastaje stresan period gde ćete privlačiti stresne situacije i odnose kako bi ste ih sve više osvestili. 
Krajem ovog perioda primetićete veliku ličnu transformaciju, a kojim putem ćete doći do toga, na lakši ili teži način, zavisi od vas i vaših odluka da li ćete da radite na prihvatanju svojih emocija i na upućivanju ljubavi u samu emociju.

Kako bi na što bolji i bezbolniji način iskoristili ovaj veoma koristan period finalnog oslobadjanja od energetskih i emocionalnih blokada, ostavljam videa koja mogu da vam pomognu...










Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON