PRELAZAK JUPITERA U ZNAK ŠKORPIJE I ŠTA NAM TO DONOSI


Jupiter ulazi u znak Škorpije 17.11.2018. godine i ostaće u tom znaku do 18.01.2019. godine. Od 19.01. 2019. godine ulazi u znak Zmijonoše (o tome ću pisati u narednim tektovima), ali će se dok bude bio u retrogradnoj fazi vratiti u znak Škorpije i to u periodu od 17.07.2019. - 11.08.2019. 
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. O njemu nešto više imate da pročitate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2017/02/astroloski-sistemi.html.

Jupiter voli da se nadje u znaku Škorpije i kolektivno donosi veliku želju i potrebu za dubokim promenama. Želje za nečim dubljim i značajnijim, za pronalaženjem svoje prave svrhe,razloga zašto smo zaista ovde i šta smo došli da ostavimo iza sebe, će biti glavne teme na kolektivnom nivou. 
Jupiter izmedju ostalog vlada i verom, duhovnošću, filozofijom. Tako da je, u ovom periodu, ispitivanje tih tema i ulazak u njihovo duboko razumevanje na vidiku. U periodu dok je Jupiter u Škorpiji ljudi će krenuti drastično da se bude u duhovnom smislu, da transformišu svoju sliku o svetu i svoja uverenja (Jupiter takodje vlada i time). Sve tajne i tajna delovanja koja su sprečavala drastične transformacije u svetu i čovečanstvu se otkrivaju u ovom periodu.Sva ta otkrića uopšte neće biti lagodno prihvaćena. Dosta šoka i burnih emocija će biti prisutno, kao i agresije, jer će Mars biti u stresnom aspektu sa Jupiterom. Spremite se za otkrivanje prljavog veša koji se dugo skrivao! U ovom periodu niko neće biti poštedjen od toga! 
Znak Bik vlada, izmedju ostalog, i Republikom Srbijom, a boravak Jupitera u znaku Škorpije donosi srpskom narodu veliki preokret i procvat u vidu razvoja svesti i kvalitetnijeg života. 
Svi koji se bave zanimanjima vezanim za razvoj svesti će imati procvat u biznisu. Naravno, svi oni koji se bave tim vrstama zanimanja samo iz koristi, a ne iz ljubavi i želje da se ljudima pomogne, će propasti u ovom periodu. Takodje se ovo odnosi i na okultne biznise (astrologija, tarot, numerologija...) 
Polje psihologije, okultne nauke, sve vrste zanimanja koja podižu svest ljudima će imati procvat u ovom periodu. Takodje, nova otkrića u tim sektorima su na horizontu.Ona će uticati na velike transformacije u polju proširenja vidika i življenja dosta kvalitetnijeg života. 

Na individualnom nivou Jupiter u početku svog tranzita kroz ovaj znak donosi veliku želju i potrebu da se oslobodite svega što vas više ne ispunjava i ne služi vašem duhovnom i individualnom rastu. Moguće je početno odbijanje tim drastičnim promenama koje moraju da se dogode. To je naglašeno za one koji vole da ostaju pri svojoj zoni komfora. Kod njih će se promene dogoditi uz više stresa, zbog neprihvatanja.
Za sve podznake ću uskoro krenuti da pišem analizu šta ih sve čeka u 2019. godini i u toj analizi će biti, izmedju ostalog, i analiza Jupitera u znaku Škorpije i šta donosi svakom podznaku.

Za kraj ostavljam pesmu sa kojom želim da odam počast Jupiteru u znaku Vage... 🙌



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON