PODZNAK BIK I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a ukoliko imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                           JUPITEROV UTICAJ


Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi ovom podznaku donose potrebu za dubljim i strastvenijim partnerstvima. Velike promene u polju partnerstava su na pomolu. Oni koji su slobodni u ovom periodu mogu ući u strastvenu vezu sa veoma jakom individuom. Za one kojima je prikazan jak partner u natalu onda simbolizuje ulazak u dublji i strastveniji odnos sa moćnom osobom. Za one zauzete pripadnike ovog podznaka, Jupiter je pripremio podgrevanje strasti u odnosu, dosta više erotike🔥, kao i velike promene u samom odnosu. Ukoliko je odnos bio suv i dosadan, Jupiter dok tranzitira znakom Škorpije, donosi velike promene tog stanja. Ukoliko veza nije na zdravim i stabilnim nogama i ukoliko niste jedno za drugo onda u ovom periodu možete očekivati nagli završetak odnosa. Ovaj period može biti težak za one koji imaju običaj da se vežu za partnere i odnose, uglavnom zbog zone komfora i sigurnosti. Dok Jupiter bude boravio u znaku Škorpije učiće Bikove koliko je bitno ne vezivati se za partnere i odnose. Ukoliko jeste jedno za drugo, ali je prethodno navedena lekcija morala da bude naučena, možete očekivati pomirenje od 17.07. - 11.08. (povratak odnosa je naglašen samo ukoliko je lekcija savladana). Seksualni život u ovom periodu za Bikove postaje dosta naglašeniji i ispunjeniji.
U ovom periodu takodje mogu stupiti u dublji odnos sa osobom koja je povezana sa mafijom, kriminalom, policijom, tajnom službom. Ovo je nglašeno za one kojima je prikazan takav partner u natalnom horoskopu. 
Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose lečenje partnerskih izazova (sadašnjih i prošlih koji nisu isceljeni), kao i prošlih razočarenja. Naglašena će biti potreba da se iscele nesuglasice koje su kvarile i sprečavale odnos da se razvija i napreduje. Za slobodne Bikove ovaj period donosi isceljenje od povreda zbog bolnih raskida, kao i od neizlečenih rana iz prošlih odnosa. U periodu dok je Jupiter u znaku Zmijonoše posvetite se isceljenju svoje srčane čakre, jer Jupiter u ovom znaku nagradjuje drugačijim, kvalitetnijim i ispunjenijim vezama, one koji su spremni da iscele sve prošle povrede u partnerskim odnosima. U tim periodima, dok Jupiter tranzitira znakom Zmijonoše, možete stupiti u ozbiljnu vezu sa prijateljem ili sa nekim koga znate preko prijatelja, sa razvedenom osobom ili sa veoma uspešnom osobom (ukoliko je naglašeno u natalu). Veoma je moguće da budu sve tri stavke naglašene 😊.
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak (Strelac). Ovo Bikovima donosi priliku da na početku tranzita mogu imati neočekivana i iznenadna novčana primanja, koja će im itekako značiti. Ta novčana primanja će doći od suda, banke, nasledstva ili preko partnera. Veće i sigurnije zarade su na horizontu u 2020, kao i ispunjenje na intimnom planu. Od 24.11. - 2020. godine je savršen period za ovaj podznak da stupi u brak. Početkom Jupiterevog tranzita kroz znak Strelca Bikovi mogu biti zaprošeni, ali na takav način gde će biti totalno iznenadjeni. 💍 Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12.



                             SATURNOV UTICAJ


Ove godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka ostvarenju veće finansijske sigurnosti, kao i ka ostvarenju dublje intimnosti i poverenja. Ove godine Saturn Bikovima jasno pokazuje šta ih to koči u životu, na način gde će Bikovi osvestiti šta je to u njihovoj podsvesti što sprečava velike promene na bolje u njihovom životu. Saturn jasno stavlja do znanja da ne trpi više ignorisanje i potiskivanje korena uzroka stagnacije i potrebnih transformacija. Kod Bikova je naglašeno da su to podsvesna uverenja koja prave te stagnacije, ta uverenja će im Saturn veoma jasno pokazati tako da više neće smeti da ignorišu potrebne transformacije psihe i podsvesti. Za one Bikove koji imaju većinu uverenja koja im ne služe (podsvesna uverenja odredjuju našu materijalnu realnost, ovde se ne misli isključivo na novac, već na naš život i životne okolnosti), ukoliko je vaš život ispunjen onda imate uglavnom uverenja koja vam služe po pitanju mnogih životnih oblasti)) savetujem da idu na hipnoterapije, da se edukuju o tome kako menjati uverenja koja ne služe. U ovom videu možete da se edukujete o uverenjima koja vam ne služe i kako da ih promenite (https://www.youtube.com/watch?v=uBQzOJSPywg). Kako budete odgovorno i sistematično radili na menjanju svih uverenja koja vam ne služe, Saturn će vas ove godine nagraditi uspehom u poljima finansija, naledstva, obrazovanja, putovanja, intimnosti i dubljih partnerskih odnosa.
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika. 
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi ovom podznaku učenje svih karmičkih lekcija. Oni koji imaju dobru nakupljenu karmu u ovom periodu mogu očekivati poklone od samog zakona karme 👍. Dok oni koji imaju nakupljenu lošu karmu će biti suočeni da nauče o samom zakonu i njegovom delovanju, kao i sa lekcijama i reakcijama koje su odredjene njihove akcije donosile. Za te osobe ne savetujem da se vraćaju na staro jer će biti još više kažnjeni od Saturna (planete karme) već da nauče da se postave na mesto osoba kojima su na neki način naudili. 
Mogućnost dobitka para od suda ili banke koji su čekali neko duže vreme je prikazana, ali samo ukoliko to zaslužuju da dobiju po zakonu karme.

O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html.


   UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa Bikovima donosi nove početke u poljima finansija, intimnosti i dubljih odnosa, karijere, statusa u periodu od dana solarne eklipse, pa do narednih 6 meseci, osim u slučaju kada imate planetu u konjukciji sa eklipsom, tada će uticaj biti godinu dana. Ovo je savršen period da se Bikovi reše svih senki prošlosti, da se suoče sa svojim strahovima, da oslobode prostore za ispunjenije dogadjaje i ljude. Ova solarna eklipsa će im doneti nove početke u oblastima koje sam navela samo ukoliko se budu posvetili jednom dubokom čišćenju svoje psihe i podsvesti. 
U ovom periodu mogu imati jake intuitivne uvide vezano za ono čime zaista žele da se bave i kako žele da budu zapamćeni od strane drugih. 

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Bikovima donosi kosmičku pomoć da otpuste sve psihičke blokade i da se reše odredjenih trauma (koje su nastale u periodu osnovne škole).
U ovom periodu je otvorena mogućnost za kulminaciju želja vezano za pokretanje biznisa koji je vezan za naša interesovanja, ali samo u slučaju ukoliko nemaju puno unutrašnjih otpora.
U ovom periodu mogu imati problem sa komunikacijom, jer će biti emotivniji nego inače i prikazana je mogućnost da će više nego ranije doživljavati stvari lično.

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Bikovima donosi velike promene koje će ih izvući iz zone komfora. Prva dva meseca od eklipse mogu biti intenzivnija za one koji imaju tendenciju da se drže starih obrazaca i  zone sigurnosti. U periodu od eklipse i narednih 6 meseci Bikovi koji su bili u nekom partnerskom odnosu samo zbog finansija druge osobe, u ovom periodu će doživeti iznenadni prekid odnosa. U ovom periodu uče šta je pravi ljubavni odnos i da ne traba da ostaju u odnosu sa nekim samo zbog finansijske sigurnosti. Ova eklipsa će ih prodrmati da ustanu sa svog trona i obezbede materijalnu sigurnost za sebe! 
Za one Bikove koji su odgovorni i praktični (dobre karakteristike ovog znaka) ova eklipsa ih nagradjuje uplivom većeg novca i boljih finansijskih prilika. 

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa Bikovima donosi veliku mogućnost za kulminacijom prihoda, promocije na poslu ili poslovnom pozicijom koja je njihova želja. Kako biste iskoristili ovu kosmičku podršku morate da razvijete jaku veru u sebe i svoje mogućnosti, kao i da menjate uverenja koja ne služe vašem daljem rastu i razvoju.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte! 😻💪💫




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON