ŠTA NAM DONOSI JUPITER U ZNAKU ZMIJONOŠE U 2019. GODINI


Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak od 12.08. - 23.11.
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. O njemu nešto više imate da pročitate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2017/02/astroloski-sistemi.html.


Jupiter u znaku Zmijonoše donosi potrebu da se kolektivno pozabavimo energetskim isceljenjem svoje duše. Dosta razvoja će biti u sferi medicine, a uglavnom novih otkrića vezanih za energetska isceljenja i njihove velike važnosti za dobrobit čoveka. Svi koji se bave zanimanjima koja su vezana za medicinu, energetska isceljenja, šamanizam će imati prospeitet u poslu dok Jupiter bude boravio u ovom znaku. 

Ovde će Jupiter na kolektivnom nivou probuditi potrebu za proširivanjem znanja i veština. Jupiter u znaku Škorpije otkriva prljavi veš dok nas Jupiter u znaku Zmijonoše budi i usmerava nas ka pravim znanjima, osvešćuje nas  da odbacimo nametnute teorije, koje nas ograničavaju i sprečavaju da se razvijamo kao čovečanstvo i kao individue.
Dosta ljudi će početi da se informiše i interesuje o spiritualnim i univerzalnim zakonima. 
Dok Jupiter bude boravio u znaku Zmijonoše biće dosta isceljenja (telesnih, energetskih, psihičkih). Čovečanstvo u ovom periodu prolazi kroz period isceljenja pre nego što se dogode drastične promene u svetu (u sistemu) koje će se baš pokrenuti krajem 2019. godine i doneće velike prilike čovečanstvu da žive ispunjenije i kvalitetnije živote. Ranije sam navela da u 2020. godini pada "robovlasničko" društvo i da se dešavaju velike promene u svetu, dosta više slobode... O toj temi imate da pročitate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2018/02/svetske-promene-i-pad-sistema-mracnog.html. Kako bi se uskladili sa tim promenama, moramo prvo da očistimo sve rane koje smo kao društvo zadobili. Spremite se za velika isceljenja na ličnom i socijalnom nivou i radujte se što smo došli do svrgavanja mračnog sistema!
Analiza onoga šta boravak Jupitera u ovom znaku donosi svakom podznaku će biti obradjena. Za sad sam uradila analizu za 2019. godinu za podznak Ovan i Bik. Sledeći podznaci su na redu.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje period u koji ulazimo... Uživajte!








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON