ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI MERKUR KRAJEM 2018. GODINE?


Merkur će biti u retrogradnoj fazi od 16.11. - 06.12. Prvo će se nalaziti u znaku Škorpije, a onda od 30.11. će preći u znak Vage. Analiza je pisana po True Sidereal sistemu kalkulacije. O njemu nešto više imate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2017/02/astroloski-sistemi.html

Ovaj retrogradni Merkur je veoma moćan od 16.11. - 29.11. jer tada sve оno na šta stavimo fokus našim umom i mislima postaje brzo manifestovano. U ovom periodu obratite pažnju o čemu razmišljate i gde vam je fokus, jer to, u ovom periodu, jako brzo može postati deo vaše materijalne realnosti.
Oni koji su neko vreme radili na sebi i na menjanju svojih mentalnih obrazaca u ovom periodu mogu očekivati ostvarenje želja na kojima su umno radili u proteklih šest  meseci. Ovo nije zbog toga što je retrogradni Merkur u znaku Škorpije, već zato što se nalazi u veoma moćnoj nakšatri, koja je vezana, izmedju ostalog, za jako brzu manifestaciju svega gde stavimo fokus. Tako da, iskoristite ovaj magičan period da ostvarite svoje želje, kada je već toliko otvoren! Na kraju teksta ću vam ostaviti videa koja mogu da vam pomognu da lakše iskoristite ovaj jako moćan period (16.11. - 29.11:).
Od 30.11. - 06.12. Merkur ulazi u znak Vage i donosi suočavanja sa svim nepravdama, kako bi se ispravile i kako bi karma bila izbalansirana. Ukoliko se neko sudi duži period, u ovom periodu može očekivati završetak tog sudjenja. Rezultat sudjenja će biti fer na osnovu karme, a ne na osnovu onoga što vi mislite da je fer. Sve što vam je oduzeto (ne mislim samo na materijalnom planu) će vam biti vraćeno u ovom periodu - od zakona karme. 
Takodje, sve loše što ste radili drugima vam se servira u ovom periodu od istog zakona. Lekcije poniznosti, ali i zdravog samopouzdanja u odnosu sa drugima i samim sobom se uče u ovom periodu. Moram samo da napomenem da je od kraja 2017. godine zakon karme krenuo brže da deluje... Što je veoma dobro za sve nas!

Za kraj predlažem da pogledate par videa koja mogu da vam pomognu da zaista iskoristite ovaj moćan period za ostvarenje vlastitih ciljeva... Uživajte i želim vam puno sreće!












Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON