PODZNAK RAK I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a ukoliko imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).


                          JUPITEROV UTICAJ



Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi donose ovom podznaku potrebu da naprave velike promene u načinu kako doživljavaju ljubavne odnose, kao i kako se postavljaju na startu. Biće pokrenuti da menjaju obrazac postavljanja na početku veze, tako što će im Jupiter i Mars, koji će se sve vreme nalaziti u stresnom aspektu, pokazati gde prave "greške". Za one koji su zauzeti ovo je period kada će imati napetije odnose sa partnerom, takodje su prikazani i problemi u sexu, gde će erotični odnosi biti bez strasti i redji i samim tim će izazivati veliku napetost kod obe osobe. Problemi sa finansijama, takodje, mogu biti uzrok napetijih odnosa sa partnerom, kao i manjak zajedničkih zabavnih trenutaka, zajedničkih izlazaka itd. 
Dok Jupiter bude boravio u znaku Škorpije nastupa period testiranja vašeg ljubavnog odnosa i provera spremnosti da ga podignete na viši nivo. 
Oni koji su slobodni će u ovom periodu imati jaku potrebu da idu na sastanke, da upoznaju nove ljude, da izlaze i da se zabavljaju. Zbog stresnog aspekta izmedju Jupitera i Marsa mogu se sa povećanom tenzijom kretati ka prethodno navedenim aktivnostima. Trebalo bi da obrate pažnju da promene ne čine naglo i brzopleto.  
Od 16.11.2018. - 29.11.2018. će Merkur biti retrogradan u znaku Škorpije, pa će se vratiti u znak Vage. U periodu dok Merkur bude boravio u znaku Škorpije zauzetim pripadnicima ovog podznaka donosi pokretanje nekih prošlih rasprava koje nisu do kraja razrešili i na koje su sada primorani da se vrate. Ukoliko su skrivene afere bile uključene u odnosu, onda je ovaj period kada se one otkrivaju, sa konkretnim dokazima. Slobodni Rakovi će u tom periodu osvestiti razlog zbog kojeg imaju izazov da formiraju intimnije odnose. Takodje je prikazan susret ili vraćanje bivšeg partnera u tom periodu.
U periodu retrogradnog hoda Merkura kroz znak Škorpije oni Rakovi koji poseduju samostalni biznis bi trebalo da obrate pažnju da ne donose nagle odluke i da ne potpisuju nikakve ugovore dok ih ne provere sa advokatom.
Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose prilike da iscele svoje ljubavne povredjenosti, tako što će imati velike pogodnosti da iscele svoju srčanu čakru i samim tim se dovedu u balans. Zauzeti Rakovi će imati podršku od Jupitera da iz korena iscele svoje odnose. Slobodni Rakovi, ukoliko budu poradili na isceljenju svih povreda iz prošlog odnosa, će imati velike prilike da ostvaruju dosta ispunjenije, kvalitetnije i zdravije odnose. 
Pripadnice ovog podznaka koje imaju želju da ostanu u drugom stanju imaće podršku i za to, od Jupitera. Sve vezano za decu i začeća je blagosloveno od strane Jupitera. Oni Rakovi koji imaju neke izazove sa svojom decom mogu očekivati isceljenje samog odnosa.
Za sve one koji žele da pokrenu samostalni biznis, ovo je veoma dobra godina za to. 
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak (Strelac) 💪. Ovo Rakovima donosi velike poslovne prilike koje će doći totalno neočekivano. Oni koji ne znaju čime zaista žele da se bave u ovom periodu će to otkriti. U ovom periodu možete imati dosta kreativnih ideja koje će vam pomoći da ostvarite još više uspehu u poslu kojim se bavite.
Neočekivanih i naglih pozitivnih promena će biti i u polju svakodnevnih navika i načina kako provode svoje vreme. Pokrenuće se da uvode dosta zdravije navike, one koje ih više ispunjavaju i koje donose pozitivne rezultate. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12.


                             SATURNOV UTICAJ




Ove godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka poslovnom ostvarenju. Ukoliko su vredno radili ka promociji na poslu, ovo je godina kada ih Saturn nagradjuje unapređenjem, zbog truda i odgovornosti koji su ulagali. One Rakove koji su nezaposleni čeka promena poslovnog statusa, kao i prilike da se zaposle na pozicijama gde mogu da napreduju. Ukoliko sve budu radili po zakonu Saturn će ih nagraditi dugoročnim uspehom u biznisu. Oni koji nisu radili po zakonima mogu imati pravne probleme od 30.04. - 18.09. Ukoliko se bave nekom vrstom javnog posla, onda je ovo godina kada će imati veću popularnost i kada će biti prepoznati i cenjeni od strane šire mase.
Saturn ih, takodje, ove godine pokreće da produktivnije provode svoje slobodno vreme, da im dani budu ispunjeniji i organizovaniji. Ukoliko postoje bilo kakvi zdravstveni problemi, a prikazano je da mogu imati probleme sa kostima ove godine, Saturn će ih primorati da se zaista posvete pronalasku rešenja za isceljenje tog problema.
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi suočavanja sa svim karmičkim lekcijama koje su odbijali godinama da nauče. U ovom periodu moramo da se rešimo sve karme i da naučimo sve te karmičke lekcije. Ovo je period kada su primorani da se reše svih ograničenih uverenja po pitanju zdravlja, sukoba, posla i poslovnih saradnika (kolega). 

O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html.


UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA




Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa Rakovima donosi nove početke u oblastima karijere i svakodnevnih dešavanja. Te velike promene se, takodje, odnose na otpuštanje karmičkih neprijateljskih odnosa, a to će veoma uticati na pozitivne, drastične promene u vašem stilu života. 
Oni Rakovi koji rade na poslu gde ne mogu da se razvijaju i napreduju će dati otkaz ili će ga dobiti u periodu od dana solarne eklipse, pa u narednih 6 meseci, osim u slučaju kada se eklipsa nadje u konjukciji sa bitnom planetom u natalu, tada uticaj eklipse traje godinu dana . Čak i ukoliko dodje do otkaza, to je za vaše najveće dobro jer vas čeka posao koji je stvoren za vas, a kako bi do njega došli morate da završite sa sadašnjim.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Rakovima donosi kosmičku pomoć da se reše odredjenih unutrašnjih blokada i uverenja koja su ih sputavala da imaju uspeh u životu i u karijeri, kao i unutrašnji mir. Dve nedelje pre, za vreme eklipse i dve nedelje posle eklipse bi trebalo da obrate pažnju na ishranu i da se ne prejedaju. U tom periodu će takodje imati izraženiju intuiciju i trebalo bi da obrate pažnju na nju. 
Oni Rakovi koji nemaju mnogo unutrašnjih blokada (tu spadaju i potisnute emocije) će u ovom periodu imati kulminaciju ličnih želja.

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Rakovima donosi period finalnog isplaćivanja sve karme koju vuku iz prošlih inkarnacija i oni se neće pitati da li žele da je isplate ili ne, već će biti primorani. Prva dva meseca od eklipse, baš zbog čišćenja sve karme, mogu se osećati teže i bilo bi dobro kada bi u to vreme više meditirali i odvajali vreme za sebe. Kada budu očistili svu tu prošlu karmu imaće nove početke u oblastima vezanim za unutrašnji mir, svakodnevne aktivnosti i posao u periodu od sredine Septembra do Januara 2020. godine. Savetujem da ne idu u inostranstvo u periodu od 02.07. do sredine Septembra jer mogu upasti u haotične i neprijatne situacije. Otvorene su prilike za inostranstvo od sredine Septembra do Januara 2020. godine.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa Rakovima donosi završavanje sa svim karmičkim neprijateljskim odnosima. U ovom periodu mogu uspostaviti vezu sa strancem, ali je takodje prikazano da mogu uspostaviti i tajnu vezu (afere, itd.). Ukoliko su već u takvom tajnom odnosu onda će se u ovom periodu saznati za to i mogu imati probleme i rasprave sa drugima zbog toga. Ukoliko su na bilo koji način varali druge (ne misli se samo na ljubavne odnose) u ovom periodu će dobiti kulminaciju te karme. Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači završavanje sa karmom iz prošlkih inkarnacija.


Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte! 


 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON