TRANZITNI PLUTON KVADRAT NATALNI MESEC



Kada tranzitni Pluton pravi kvadrat na natalni Mesec, on donosi potrebu za velikom emotivnom transformacijom i oslobadjanjem od svih potisnutih dubokih emocija (u to spadaju i traume, strahovi, razni unutrašnji otpori...)Početkom ovog tranzita Pluton izvlači sve duboko potisnute unutrašnje otpore kako bi se osoba suočila sa njima i kako bi doživela veliku unutrašnju transformaciju koja će postepeno uticati i na promene u fizičkoj realnosti. Ovaj početni period, koji traje godinu dana, nije nimalo naivan baš zbog toga što moramo da se suočimo sa svim onim osećanjima od kojih smo bežali i gurali ih pod tepih. Sve to će izlaziti kao nagla bujica, a kada ne znate da su te emocije izašle da bi ih vi transformisali, tada nastaje stresan period gde ćete privlačiti sve teže situacije i odnose kako biste, najzad, postali svesni emocija i radili na njihovom transformisanju. 

Prolazite kroz fazu velikog emotivnog čišćenja i oslobadjanja i zato je veoma bitno da imate razumevanja za sebe i da se ne krivite što ste emotivniji i ranjiviji nego ranije. Ovaj period je zapravo blagoslov da se rešite raznog unutrašnjeg, emotivnog smeća koje vas je samo kočilo u životu.
Glavna lekcija ovog perioda je da naučite da radite na prihvatanju svojih emocija i na upućivanju ljubavi u samu emociju. Kao što slika govori vulkan potisnutog otpada napušta vaše energetsko polje i tada stvarate prostor za bolju energiju, ispunjenije situacije, odnose... 
Ovaj period, takodje, uči da emotivno zavaravanje i manipulacija nisu nikako zdravi i korisni ni za vas ni za druge. Oni koji su skloni emotivnoj manipulaciji će u ovom periodu shvatiti zbog čega to rade i koliko im ne služi, kao i kako to mogu da promene. 
Krajem ovog perioda primetićete veliku ličnu transformaciju i osvestiti koliko ste imali unutrašnjih otpora i blokada. 
Ovaj tranzitarni period, iako nije lak, uopšte nije loš, jer nas dovodi do velikog oslobadjanja od emocionalnih blokada, a to sve donosi  veliko olakšanje i mir u duši.

Kako bi na što bolji i bezbolniji način iskoristili ovaj veoma koristan period finalnog oslobadjanja od energetskih i emocionalnih blokada, ostavljam videa koja mogu da vam pomognu...




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON