PODZNAK JARAC I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY



Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                                   JUPITEROV UTICAJ


Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi ovom podznaku donose potrebu da pokrenu sebe da naprave veliko sezonsko čišćenje svega što ih koči da dodju do ostvarenja svojih ličnih ciljeva. Od ulaska Jupitera u znak Škorpije do 11.12.2018. godine su bili prodrmani od strane Jupitera i Marsa da se osveste i shvate šta zaista žele da ostvare, svoje prave ciljeve, kao i da li postoji nešto što ih sprečava da to ostvare. Od 17.11.2018. do 18.01.2019. će takodje biti pokrenuti i da završe sa svim prijateljskim odnosima koji nisu bili zasnovani na pravim i iskrenim namerama. Taj period može biti stresan za one koji misle da su drugi ljudi kao oni. U tom periodu, takodje, će se otkriti tajna delovanja osoba koje su smatrali prijateljima, a koja su vezana za njih. Kada Jupiter udje u znak Zmijonoše (19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11.) biće pokrenuti da iscele sve rane od prethodnih životnih neuspeha i onoga što nisu ostvarili, a želeli su. Samim isceljenjem tih povreda otvaraju vrata za ostvarenje svojih pravih ciljeva, a to mogu biti i oni ciljevi i želje koje pre nisu mogli da ostvare. Ovo je godina kada ne otkrivate samo koji su vaše istinske želje i ciljevi i da li postoje tu neke blokade koje sprečavaju da to ostvarite, već i kakvim prijateljstvima težite. Ova godina je otvorena za uspeh i ostvarenja i u polju karijere, kao i povišice u finansijama. Kako bi ovu pogodnost iskoristili treba da preduzmu korake ka isceljenju blokada koje te uspehe sprečavaju. 
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak, Strelac. 👍
Jupiter ovom podznaku donosi neočekivane i iznenadne prilike za duhovnim rastom, putovanjima ili nastanjenjem u stranim zemljama. Koliko ćete iskoristiti ove prilike koje Jupiter i Uran otvaraju zavisi od toga koliko ćete se očistiti i isceliti na unutrašnjem, energetskom nivou. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12. 


                                     SATURNOV UTICAJ


Ove godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus da se povežu sa samim sobom na duhovnom nivou. Zatvaranje svih karmičkih ciklusa koju su vukli iz prošlih inkarnacija će biti najbitnija karakteristika ove godine za njih. Njihov vladar ih primorava da naprave balans izmedju materijalnog i duhovnog, kao i da je balans izmedju obe faze veoma bitan za uspeh i sreću u životu. 2018. godina je bila veliki šok za one pripadnike ovog podznaka koji nisu spiritualni, a njihov vladar im je pokazivao da je duhovni svet itekako stvaran i da je veoma bitan kao i materijalni. 2019. godina će biti dosta lakša nego prošla, jer će se Saturn uglavnom nalaziti u veoma dobroj nakšatri i to im donosi ogromne prilike da naprave taj savršeni balans izmedju materijalnog i duhovnog sveta, koji će ih dovesti do ostvarenja i uspeha na životnom putu. Pored ovoga biće pokrenuti da očiste svoju podsvest i da zamene sva uverenja i podsvesne obrasce koji više ne služe. Video o podsvesnim programima i uvrenjima imate u ovom videu (https://www.youtube.com/watch?v=75olhRCE7y8&t=412s).
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna ovom podznaku donosi suočavanje sa svim karmičkim lekcijama koje vuku iz prošlih inkarnacija, kao i završetak svih karmičkih ciklusa (na to ukazuju i eklipse). Krajem Septembra će osetiti veliko olakšanje u vidu potpune slobode da urade šta žele i da vode život kakav žele da vode, a to je rezultat završetka sa karmičkim ciklusima. Otvarate period novog karmičkog ciklusa i postarajte se da nakupite dobru karmu. Svi oni koji su nakupili dobru karmu će u periodu retrogradnog hoda Saturna biti nagradjeni za to.


  UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa  donosi drastične, nove početke u oblastima vezanim za njihov lični i duhovni razvoj od dana eklipse do narednih 6 meseci, osim u slučaju kada se neka bitna planeta (vladar 1. kuće, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars) ili stepen podznaka osobe podudara sa stepenom eklipse, tada uticaj eklipse traje godinu dana. Pošto će se ova solarna eklipsa nalaziti u mnogo moćnoj nakšatri za ostvarenje naših pravih ciljeva, tj. naše darme, to ovom podznaku donosi velike prilike da u periodu od 06.01. - 06.07.  dodje do promena na bolje u oblastima koje sam prethodno navela. Velikih  prilika će biti ukoliko iskoriste period ove eklipse za rad na sebi i otpuštanje svega što ne služi iz podsvesti.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Jarčevima donosi kosmičku pomoć da se reše unutrašnjih otpora i blokada koje imaju u vezi ljubavi i bitnih partnerstava, kao i u vezi velikih poslovnih prilika. U periodu dve nedelje pre i posle eklipse će osvestiti šta ih to koči da privuku bitan partnerski odnos i kako da se reše tih limitacija, a to su unutrašnji otpori. 

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Jarčevima donosi velike promene na poslovnom planu, kao i u polju svakodnevnih rutina. Ukoliko rade na mestu koje nije dobro za njihov lični, duhovni napredak ili će dobiti dosta bolju poziciju na tom poslu, kao i uslove ili će dobiti otkaz i zaposliti se na radnom mestu koje je dobro za njihov razvoj. Ukoliko dodje do otkaza, on će doći na neočekivan način i može veoma uznemiriti one koji su se slepo držali za taj posao. Od dana eklipse do kraja Septembra je period kada se završava sa velikim karmičkim lekcijama i ciklusima i u tom periodu gledajte da svemu pristupate na taj način, a to je učenje tih lekcija koje budu dolazile.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa im donosi totalno otpuštanje sve karme koju vuku iz svih prošlih inkarnacija u periodu dve nedelje pre i posle eklipse. Bitno je da napomenem da vi nećete moći da birate hoćete li da stavite tačku na taj karmički ciklus, već ćete biti primorani.
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači učenje da svaka odluka i akcija ima odredjenu reakciju.



Za kraj ostavljam muziku koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte!








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON