PODZNAK ŠKORPIJA I ZMIJONOŠA I ŠTA IH ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                                 JUPITEROV UTICAJ



Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi оvom podznaku donose potrebu da naprave velike promene u svom životu i na svom životnom putu, kao i kako se predstavljaju drugima. Jupiter će se nalaziti u stresnom aspektu sa Marsom do 11. Decembra 2018. godine (obe planete se nalaze u karmičkim znacima Škorpija i Vodolija) i to Škorpijama i Zmijonošama izvlači sve duboko potisnute emocije, kako bi ih transformisali i samim tim imali drastične nove početke vezano za njih i njihov život. Do 11. Decembra je stresniji i napetiji period za njih, zbog toga što će biti forsirani da rade na transformaciji svih duboko potisnutih emocija, sa kojima nisu želeli da se suoče već neko vreme. U ovom videu imate odličnu metodu koja će vam pomoći da na što lakši način transformišete sve to (https://www.youtube.com/watch?v=knTn9QxpBD8). Od 11. Decembra 2018. godine će prolaziti kroz ne tako intenzivniji period lične, unutrašnje transformacije. Krajem 2018. godine će se osećati dosta rasterećenije nego u periodu karmičkog aspekta izmedju Jupitera i Marsa. Dok Jupiter bude boravio u znaku Škorpije dolaziće do ogromne transformacije, ne samo na unutrašnjem nivou već i na fizičkom. Ali, promene na fizičkom nivou će se materijalizovati nakon što  se dogodi lična, unutrašnja transformacija.

Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose pogodnosti za isceljenje sebe i svog života. Ukoliko imaju nekih fizičkih problema u periodu dok je Jupiter u ovom znaku, će dobiti podršku od njega da se iscele. Sve vrste energetskih i prirodnih isceljenja će biti veoma korisne za njih u ovom periodu (reiki, teta healing, rekonekcija, itd.). Kako se budu isceljivali na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom planu, tako će imati više prilika i velikih promena na bolje u životu, vodiće dosta kvalitetnije svoj život. U periodu od 17.07. - 11.08. kada se Jupiter bude vratio na kratko  u znak Škorpije, će biti testirani koliko su se zapravo transformisali na ličnom i emotivnom (unutrašnjem) nivou.
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak, Strelac. 💪 Ovo Škorpijama i Zmijonošama donosi neočekivane, velike prilike za ostvarenja na finansijskom i poslovnom planu. Velike i iznenadne prilike će biti i u polju svakodnevnih navika i načina života. Koliko ćete iskoristiti ove prilike koje Jupiter i Uran otvaraju zavisi od toga koliko ćete se očistiti i isceliti na unutrašnjem, mentalnom i energetskom nivou. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12 (tada će se Jupiter i Uran nalaziti u trigonu).

                                         SATURNOV UTICAJ


2019. godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka materijalnom ostvarenju (ličnom i finansijkom). Ukoliko imaju limitirajuća uverenja po pitanju lične i materijalne vrednosti, Saturn će im ove godine to izvući na videlo. On će ih osvestiti da su baš ta ograničavajuća uverenja rezultat neuspeha na materijalnom planu. Ovo je savršena godina da rade na svom samopouzdanju i na ljubavi prema sebi, kao i na promeni uverenja o novcu i materijalnoj sigurnosti. Kako budu jačali veru u sebe i svoje sposobnosti, Saturn će im otvarati prilike za uspeh u karijeri, a to će uticati i na povećanje prihoda. 
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi učenje svih karmičkih lekcija koje su preuzete od predaka. U tom periodu Saturn će ih suočiti sa svim ograničavajućim uverenjima koja su pridobili u detinjstvu od svojih roditelja i predaka, a koja ih više koče u životu. Posle suočavanja sa svim tim pogrešnim uverenjima Saturn će ih primorati da  sistematično zamene ta uverenja.
O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u ovom tekstu (http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html).


   UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa ovom podznaku donosi nove početke u oblastima vezanim za ličnu i materijalnu sigurnost i imovinu. Pošto će se ova solarna eklipsa nalaziti u mnogo moćnoj nakšatri za ostvarenje naših pravih ciljeva, tj. naše darme, to ovom podznaku donosi da u periodu od 06.01. - 06.07. imaju velike prilike za velike promene na bolje u oblastima koje sam prethodno navela. Te velike promene dolaze kada nauče da svaka akcija ima svoju reakciju (zakon karme) i da biraju svesno svoje akcije, tj. kakvu karmu žele da kreiraju. Razlog toga je umešanost Ketua (južni mesečev čvor) i Saturna u ovu eklipsu gde zajedno veoma izraženo donose zatvaranje jednog karmičkog ciklusa, kao i kreiranje novog.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Škorpijama i Zmijonošama donosi kosmičku pomoć da se reše unutrašnjih otpora i blokada koje su ih sprečavale da žive svoju svrhu, svoju darmu. Dve nedelje pre i posle eklipse je period u kom će svi u ovom podznaku biti preusmereni na svoj pravi put. Taj period može biti stresniji za one koji se protive transformacijama. 

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa im donosi velike promene na psihološkom planu. Od Jula do kraja Septembra su prikazane drastične promene na unutrašnjem, psihološkom i finansijskom planu, koje u tom periodu mogu delovati veoma turbulentno. Ova eklipsa nam govori da ne smemo da ostajemo pri starom, ukoliko nam to ne služi.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa ovom podznaku donosi totalno otpuštanje sve porodične karme. Bitno je da napomenem da vi nećete moći da birate hoćete li da stavite tačku na taj karmički ciklus, već ćete biti primorani. Dve nedelje posle eklipse ćete primetiti da se osećate dosta zadovoljnije, slobodnije, ispunjenije nego ranije. 
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači učenje da svaka odluka i akcija ima odredjenu reakciju.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON