PODZNAK VAGA I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).


                                     JUPITEROV UTICAJ


Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi оvom podznaku donose potrebu da naprave velike promene u načinu kako gledaju na sebe i svoje sposobnosti (sopstvena vrednost). Jupiter će se nalaziti u stresnom aspektu sa Marsom do 11. Decembra 2018. godine (obe planete će se nalaziti u karmičkim znacima Škorpija i Vodolija) i to Vagama izvlači sva pogrešna verovanja po pitanju njih, njihove vrednosti, finansija, materijalne sigurnosti, ljubavnih veza. Ta suočavanja dovode do toga, da se u periodu od 17.11. - 11.12. osećaju nesigurno u vezi sopstvenih sposobnosti, kao i u vezi sopstvene vrednosti. To je samo početna faza transformacije svih tih uverenja i programa. O uverenjima o sopstvenoj vrednosti i kako ih menjati imate u ovom videu (https://www.youtube.com/watch?v=dTVazAEKgsc). 

Kako budu jačali veru u sebe i svoje sposobnosti imaće bolje ljubavne odnose. Lakši period u transformisanju tih obrazaca i programa dolazi početkom Januara 2019. godine.                          Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose pogodnosti za isceljenje samopouzdanja i osećaja vlastite vrednosti. Ukoliko ste imali povrede u tim poljima u periodu dok je Jupiter u ovom znaku, on vam donosi veliku podršku da iscelite te rane. Takodje ćete postati svesni šta vas to sprečava da imate veću materijalnu sigurnost. To mogu biti neka uverenja, programi u vezi novca, koja sprečavaju dotok materijalne sigurnosti u vašu realnost. Dok Jupiter bude boravio u znaku Zmijonoše imaćete veliku priliku da promenite ta ograničavajuća uverenja o novcu u ona koja će vam više služiti. U ovom videu imate savršenu vežbicu za uklanjanje unutrašnjih blokada prema novcu (https://www.youtube.com/watch?v=aMFqOY1XuXo).                                                Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak, Strelac.💪 Jupiter ovom podznaku donosi velike i neočekivane prilike u polju partnerskih odnosa, kreativnih poduhvata, popularnosti (Jupiter će se na početku tranzita kroz znak Strelca nalaziti u trigonu sa Uranom koji će se nalaziti u znaku Ovna). U tom periodu je veoma otvorena prilika da budu zaprošeni na takav način gde će zaista biti iznenadjeni. Koliko ćete iskoristiti ove prilike koje Jupiter i Uran otvaraju zavisi od toga koliko ćete se očistiti i isceliti na unutrašnjem, energetskom nivou. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12. 


                                  SATURNOV UTICAJ




Ove godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka ostvarenijem društvenom životu. Ukoliko nemate prave i iskrene prijatelje, Saturn će ih udaljiti od vas i otvoriće vrata ka ispunjenijim prijateljstvima. One Vage koje se bave poslom vezano za marketing, PR, sve vrste poslova gde je uključena kreativnost rada rukama (pisanje, vajanje, crtanje itd.) će imati veliku podršku od ove planete za uspeh u poslu. Oni koji su nezaposleni, a pogotovo ukoliko žele da se bave napomenutim poslovnim sferama, ove godine će imati veliku pomoć da dobiju posao, kao i da jako brzo napreduju u tom poslu, ukoliko sve budu radili po zakonu. 
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi učenje svih karmičkih lekcija vezano za akcije koje su poduzimali, a nisu razmišljali o tome da li je to za opšte dobro svih uključenih.Ukoliko su u prošlosti činili loše stvari drugima u ovom periodu će im se sve to vratiti i tada će morati da nauče lekciju da im se to desilo zato što su oni to isto uradili nekome, a ne da krive situaciju. Ukoliko se sude u ovom periodu retrogradnog hoda Saturna će imati završetak tog procesa. Odluka će biti donesena na osnovu zakona karme. Sve u svemu ovaj period donosi karmička suočavanja sa svim akcijama koje su poduzimali, a od tih akcija zavisi kakav će ovaj period biti.
O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u ovom tekstu (http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html).


   UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa ovom podznaku donosi nove početke u oblastima vezanim za komunikaciju, przentovanje, odnose sa mladjim sestrom-bratom, društveni život, zabavljanja, biznise vezane za kreativna interesovanja, začeća, decu... Pošto će se ova solarna eklipsa nalaziti u mnogo moćnoj nakšatri za ostvarenje naših pravih ciljeva, tj. naše darme, to ovom podznaku donosi da u periodu od 06.01. - 06.07. imaju velike prilike za velike promene na bolje u oblastima koje sam prethodno navela. Te velike promene dolaze kada nauče da svaka akcija ima svoju reakciju (zakon karme) i da biraju svesno svoje akcije, tj. kakvu karmu žele da kreiraju. Razlog toga je umešanost Ketua (južni mesečev čvor) i Saturna u ovu eklipsu gde zajedno veoma izraženo donose zatvaranje jednog karmičkog ciklusa, kao i kreiranje novog.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Vagama donosi kosmičku pomoć da se reše unutrašnjih otpora i blokada u vezi posla, partnerskih odnosa (ljubavnih i poslovnih), kao i karme koja je vezana za ta polja. Period dve nedelje pre i posle eklipse će izazvati stres i napetost na poslu i sa partnerom (veza, brak), tako da u tom periodu gledajte da stavite veći fokus na sebe lično, jer će luanrna eklipsa da vam izvuče sve vaše unutrašnje otpore u vidu stresa i napetosti. Ovo će se desiti na taj način gde će vam partner ili šef probuditi sve to što je bilo nakupljeno i potisnuto unutar vas. Gledajte na njih kao vaše pomoćnike i stavite fokus na sve to što je izašlo iz vas, prihvatite sve to i uputite ljubav u te blokade jer se tako sve unutrašnje blokade i otpori transformišu, a kada se transformišu tada se naš život i naši odnosi menjaju na bolje. 

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Vagama donosi velike promene na životnom putu. Ukoliko ne žive u skladu sa svojom svrhom, biće primorani da to promene. Ukoliko se budu protivili tim promenama, one će se desiti na turbulentniji način. U početku će vam sve ove nagle promene delovati haotično i "loše", a razlog toga  je što se Univerzum direktno meša u ove promene, a on kada se umeša to u početku deluje veoma haotično. 
Nagle, drastične promene su prikazane i u vezi oca i vašeg medjusobnog odnosa.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa Vagama donosi totalno otpuštanje sve svoje karme, karme koja je nastala njihovim odlukama i akcijama. Bitno je da napomenem da vi nećete moći da birate hoćete li da stavite tačku na taj karmički ciklus, već ćete biti primorani. Dve nedelje posle eklipse ćete primetiti da se osećate dosta zadovoljnije, slobodnije, ispunjenije nego ranije. 
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači učenje da svaka odluka i akcija ima odredjenu reakciju.


Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte! 





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON