PODZNAK VODOLIJA I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI? - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                                     JUPITEROV UTICAJ


Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi ovom podznaku donose potrebu da naprave veliko sezonsko čišćenje svega što ih koči da dodju do ostvarenja na poslovnom planu. Od ulaska Jupitera u znak Škorpije do 11.12.2018. godine su bili prodrmani od strane Jupitera i Marsa da se osveste i shvate čime zaista žele da se bave i po čemu žele da budu prepoznati u društv, kao i da li postoji nešto što ih sprečava da to ostvare. U tom periodu je takodje prikazano da su mogli imati probleme na poslu, napetije odnose sa saradnicima i nadredjenima. Ukoliko imaju svoj biznis, onda taj period nije bio toliko lagan za sam biznis. Od 17.11.2018. do 18.01.2019. će takodje biti pokrenuti da završe sa svim poslovnim ugovorima koji nisu u skladu sa njihovom svrhom, sa onim što im je odredjeno da se bave i budu poznati po tome u društvu. Posle 11.12.2018. će biti dosta lakši period da se usklade sa potrebnim promenama u polju karijere. Ukoliko su dobili otkaz u tom periodu, to je bilo za njihovo najveće dobro, dakle učinjena im je usluga jer taj posao nije za njih. U ovom periodu se povežite sa sobom i osvestite čime zaista želite da se bavite i šta želite da ostavite iza sebe. Kada Jupiter udje u znak Zmijonoše (19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11.) biće pokrenuti da iscele sve rane od prethodnih životnih neuspeha na poslovnom planu, kao i da iscele sve unutrašnje otpore koji ih blokiraju u poslovnom ostvarenju. Samim isceljenjem tih blokada otvaraju vrata za ostvarenjem u poslovnom svetu, da se bave onim čime zaista žele, profesijom koju su na nivou duše izabrali. Dakle biće pokrenuti da energetski iscele sve unutrašnje blokade koje su uticale na to da se ne bave onim poslom za koji su rodjeni.
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak, Strelac. 👍
Jupiter ovom podznaku donosi neočekivane i iznenadne prilike da ostvare svoje velike ciljeve. U tom periodu će takodje biti motivisaniji da pokrenu odredjene akcije ka svojim ciljevima i snovima. Takodje će u tom periodu imati i priliku da upoznaju ili se sprijatelje sa osobom koja će im veoma pomoći u životu. Radi se o osobi koja je veoma ispunjena, ostvarena i uspešna (po njenoj definiciji uspeha). Koliko ćete iskoristiti ove prilike koje Jupiter i Uran otvaraju zavisi od toga koliko ćete se očistiti i isceliti na unutrašnjem, energetskom nivou. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12. 

                                          SATURNOV UTICAJ


Ove godine Saturn ovom podznaku donosi izraženiji fokus ka praćenju i ostvarenju vlastitih ciljeva. Ukoliko postoje blokade koje to sprečavaju, Saturn će ih izvući na videlo i suočiti ih sa njima, kako bi ih osvestili i iscelili. U slučaju da imaju prijateljstva koja nisu zasnovana na pravim i iskrenim namerama, ova planeta će im to pokazati i udaljiti takve ljude iz njihovog života. Ovo je fenomenalna godina da ostvare ono što zaista žele, svoju svrhu, jer ih Saturn nagradjuje upornošću i guranjem napred ka ostvarenju njihovih životnih misija. Razlog toga je boravak Saturna u veoma moćnoj nakšatri koja je vezana za lična ostvarenja i uspeh u životu, a pored toga će se Saturn nalaziti u njihovoj 11. kući, koja je, izmedju ostalog, vezana za lična ostvarenja i uspeh. 
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna ovom podznaku donosi suočavanje sa svim karmičkim lekcijama koje vuku iz prošlih inkarnacija. Isplate karmičkih lekcija će dolaziti i u vidu lekcija kroz osobe koje smatrate prijateljima. Ukoliko ste činili dobra dela svojim prijateljima u ovom periodu ćete dobiti podršku i sve ono što ste "dali" od tih istih osoba ili od novih, pravih prijatelja. Finalnom isplatom sve karme koju ste vukli će dovesti do toga da lakše ostvaruju svoje ciljeve i da ostvaruju više uspeha u životu.


 UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa  donosi drastične, nove početke u oblastima vezanim za lične ciljeve i snove, prijatelstva, finansije, od dana eklipse i u narednih 6 meseci, osim u slučaju kada se neka bitna planeta (vladar 1. kuće, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars) ili stepen podznaka osobe podudara sa stepenom eklipse, tada uticaj eklipse traje godinu dana. Pošto će se ova solarna eklipsa nalaziti u mnogo moćnoj nakšatri za ostvarenje naših pravih ciljeva, tj. naše darme, to ovom podznaku donosi velike prilike da u periodu od 06.01. - 06.07.  dodje do promena na bolje u oblastima koje sam prethodno navela. Velikih  prilika će biti ukoliko iskoriste period ove eklipse za rad na sebi i otpuštanje svega što ne služi iz podsvesti.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Vodolijama donosi kosmičku pomoć da se reše unutrašnjih otpora i blokada koje imaju u vezi zdravlja, posla, svakodnevong života. Sve unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da ispunjenije provode svoje dane će izbiti na površinu dve nedelje pre i posle eklipse i biće primorani da te blokade otpuste. U periodu dve nedelje pre i posle eklipse će osvestiti šta ih to koči da privuku bolje poslovne ponude, kao i da imaju bolje odnose sa svojim kolegama ili da privlače kvalitetnije osobe za kolege i saradnike. Takodje će u tom periodu osvestiti kako da se reše tih limitacija, a to su unutrašnji otpori. To je, takodje, period kada će biti primorani da reše sve karmičke neprijateljske odnose koje imaju. Ovaj video vam može pomoći da lakše prodjete kroz taj period (https://www.youtube.com/watch?v=6QLiQknkhX4). Bitno je da napomenem da ovo uopšte nije loš period jer se rešavate karmičkih neprijatelskih odnosa i dugova i samim tim ćete se osećati dosta slobodnije. Ukoliko neko ima karmički dug prema vama, gde vam je naneo velike nepravde u ovom životu ili u prošlom, u ovom periodu ćete dobiti zadovoljlenje pravde.

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Vodolijama donosi velike promene na ljubavnom planu, u polju začeća i dece, kao i u polju naših kreacija, poslova koji su zasnovani na našim interesovanjima. Ukoliko su u ljubavnom odnosu (ovde spadaju i kombinacije) sa osobama koje nisu "dobre" za njihov dalji rast ili će se ta osoba izmeniti i podići na viši nivo ili će završiti sa tim odnosom. U slučaju da dodje do završetka odnosa, on će doći na neočekivan i iznenadni način. U periodu od dana eklipse do kraja Septembra je povećana mogućnost za iznenadnim i neplaniranim začećem.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa im donosi totalno otpuštanje sve karme koja ih je ograničavala da imaju ispunjenije prijateljske odnose, prave prijatelje, kao i da ostvare svoje snove i ciljeve u periodu dve nedelje pre i posle eklipse. Bitno je da napomenem da vi nećete moći da birate hoćete li da stavite tačku na taj karmički ciklus, već ćete biti primorani.
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači učenje da svaka odluka i akcija ima odredjenu reakciju.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte!



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON