TRANZITNI PLUTON KVADRAT NATALNO SUNCE


Kada tranzitni Pluton šalje kvadrat na natalno Sunce tada nećemo ostati zaštićeni od potrebnih i drastičnih transformacija ličnosti. Do te duboke transformacije nas samih i naših identifikacija neće doći na lagodan način već na takav način gde ćemo biti primorani da se menjamo iz korena. Tu se misli na sve ono što smo mislili o sebi i o svetu u kojem živimo. Često ovaj tranzitni period dovodi do veoma stresnih dešavanja, a pogotovo u prvih godinu dana od početka tranzita, koja dovode do toga da su primorani da se menjaju iz korena. Takodje u tom početnom, najintenzivnijem periodu mogu doći u sukob sa svim onim ljudima koji su pokušavali da ih kontrolišu i da utiču na njihove odluke i izbore. 
Tokom ovog tranzitnog perioda će proći kroz osećaj totalnog gubitka kontrole nad svojim životom kako bi naučili da dopuste stvarima da se odvijaju bez preterane kontrole (to se pogotovo odnosi na ljude koji imaju potrebu sve da kontrolišu). 
Kako bi što lakše savladali ovaj period savetujem da radite na tome da se ne plašite potrebnih promena koje treba da se dese, koliko god one trenutno delovale strašne i haotične. 
Pošto Sunce u astrologiji takodje predstavlja našeg oca, ovaj tranzitni period može da ukaže na izazove izmedju osobe i oca ili da donese izazove ocu. Takodje je prikazana i prevelika kontrola koja toliko guši i stvara napetost i tenziju osobi, a pokrenuta je od strane oca ka osobi koja prolazi kroz ovaj period. Ukoliko se Sunce nalazi u 7. kući ili vlada 7. kućom bračni partner može u tom periodu više da vas guši (sve ono što je navedeno za oca važi i za partnera). 
Sunce u astrologiji takodje vlada i samopouzdanjem, ovaj tranzitni period često ukazuje da će osobe u prvoj fazi tranzita (godinu dana od početka tranzitnog perioda) biti suočene sa veoma stresnim i neprijatnim situacijama koje će direktno uticati na gaženje njihovih ega. Ono što se iza scene tih dogadjaja dešava je to da je pokrenuto skidanje ega i svih lažnih uverenja po pitanju nas samih i naše vrednosti, a kojih smo se čvrsto držali i usmeravanje ka upoznavanju sebe, bez tih lažnih uverenja o nama koja nas blokiraju da zaista uvidimo sebe i svoju vrednost. Krajem ovog tranzitnog perioda pokrenuti smo da formiramo pravo zdravo samopouzdanje.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON