MARS U ZNAKU VAGE


Mars u astrologiji predstavlja našu energiju i kako je koristimo (zajedno sa Suncem), borbenost, aktivnost, produktivnost, ambiciju, upornost, hrabrost, inicijativnost, seksualnu energiju. Mars takodje vlada i vojskom i policijom.
Pre nego što krenem u analizu ove pozicije savetujem da na ovom sajtu proverite da li imate Mars u ovom znaku po Sidereal sistemu kalkulacije (https://horoscopes.astro-seek.com/sidereal-astrology-chart-calculator).
❗Pre nego što krenem da pišem o ovoj poziciji Marsa, veoma je bitno da pogledate gde Vam se nalazi Mars u D9 karti (Navamsa karta). To je manja karta, koja se gleda uporedo sa glavnom kartom (D1 kartom), i koja simbolizuje pravu snagu planeta, brak, bračnog partnera i bračni život, kao i generalno kakav ćete život voditi od 29 godine.
Na ovom sajtu možete pogledati Vašu Navamsa kartu (https://horoscopes.astro-seek.com/navamsa-9-harmonic-chart-astrology-calculator).

Mars u znaku koji simbolizira pravdu, mir, balans na svim nivoima, donosi jaku potrebu osoba koje su rodjene sa ovom pozicijom ka pravdi, miru, balansu. To su osobe koje ne vole nepravdu i koje ukoliko je vide borice se da se to ispravi i da pobedi pravda. Oni ce uci u debatu sa drugima samo ukoliko se radi o nepravdi, posto su osobe koje cene i vole mir. To su pravi pravnici. Zapravo pozicija Marsa u ovom znaku daje predispoziciju za bavljenje pravnim poslovima, kao i svim onim profesijama koje se bave zastitom osoba kojima je nacinjena neka vrsta nepravde.
Ukoliko je Mars neharmonicno aspektovan od strane Saturna, onda to ukazuje da imaju karmicki zadatak da u ovoj inkarnaciji pomazu ljudima kojima je nacinjena neka vrsta nepravde, a ukoliko su Saturn ili Mars retrogradni onda ukazuje na to da u ovoj inkarnaciji treba da isplate sve karmicke dugove koje su preneli iz prethodnih inkarnacija.

Kada je Mars neharmonicno aspektovan od strane Neptuna, tada ukazuje na to da imaju izazov sa vise pracenjem tudjih zelja za njih same, nego onoga sta oni zaista zele. Sa tom pozicijom jako je bitno da odvoje vreme za sebe i da dobro razmisle sta oni zaista zele da rade (ne mislim samo vezano za profesiju), bez uplitanja tudjeg misljenja.

Muskarci koji imaju ovu poziciju su pravi dzentlmeni. Imaju stila, pristojni su, kulturni, obrazovani i veoma sarmantni. 
Kao partneri vole da naprave lep romanticni gest svojim partnerkama. Buket ruza, lepa romanticna vecera... 💖🌹🍸🍷Partnerke koje oni traze su one koje ce, takodje, ceniti mir i harmoniju kao i oni i koje nece pokretati bespotrebne rasprave i praviti od svega dramu.
U postelji ovi muskarci vole da sam cin seksualnog odnosa ucine na neki nacin romanticnim, a pogotovo kada je u pitanju zena prema kojoj gaje ljubavna osecanja. 

Zene koje imaju Mars u znaku vage u natalu, a pogotovo kada se Mars nalazi u 5. ili 7. kući ili kada aspektuje vladare tih kuća ili je vladar tih kuća, ukazuje na to da ih privlače muškarci koji imaju karakteristike koje sam prethodno navela za muške pripadnike ove pozicije. Za analizu sa kakvim će muškarcem završiti se gledaju planete u 7. kući, vladar te kuće, njegov sispozitor, aspekti koji su uključeni na njih i planeta Jupiter.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON