OSMA KUĆA U ASTROLOGIJI I NJENO ZNAČENJE


Jedna od najmisterioznijih kuća u astrologiji, koja predstavlja psihu, podsvest (zajedno sa 12. kućom), sve što je skriveno i zatrpano, mističnost i tajanstvenost... Ovo polje vlada smrću i može da pokaže koliko će dugo neko da zivi, medjutim vaznije tumačenje ovog polja je transformacija iz korena. Ovo polje vlada neistrazenim dubinama u svim poljima i zato su osobe sa ličnim planetama u ovom polju oni koji idu do same suštine, zalaze u velike dubine.
 Lične planete u ovoj kuci (Sunce, Mesec, Merkur, Mars, Venera, vladar 1. kuce) daju darove u poljima okultnih nauka, psihologije, kriminalistike, kriminala i mafije (ovo je pogotovo naglašeno kada se Pluton nadje u znaku Lava ili Škorpije u ovom polju). Boravak Sunca, Meseca ili Merkura u znaku Ribe ili Škorpije u 8. kuci ukazuje na osobe koje imaju umeće da stupaju u kontakt sa nefizičkim svetom (mediumi).
 Elem, dolazimo do još karakteristika ovog polja, a to je sex, finansije i bračni zivot, a ova kuća pokazuje i da li je bračni partner bogat ili moćan. Boravak Plutona u znaku Škorpije ili u znaku Lava u ovom polju ukazuje na brak sa osobom koja je ne samo veoma bogata, već je i izuzetno moćna i ima jak uticaj na okolinu, kojeg drugi nisu toliko svesni jer dolazi iz drugog plana, iza kulisa. Pored toga ovo polje je vezano i za tazbinu.
Polje moći, mističnosti i psihe... Na nama je da ovo polje dublje istrazimo, a ne da ga se plašimo i povezujemo samo sa smrću.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje karakteristike ove kuće... Uzivajte! 




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON