VENERA KVADRAT MARS/MARS KADRAT VENERA


Kvadat izmedju Venere i Marsa ukazuje na jak naboj elektricteta i intenziteta u ljubavnim odnosima. Oni se ne zadovoljavaju dosadnim vezicama, koje su bez rasprava, strasti, veoma intenzivnog sexa, a u nekim slučajevima se pojavljuje i agresija. 
Lekcija koju ovaj aspekt nosi je razvijanje ljubavi prema sebi i skidanje uloga žrtve. Naravno kako bi došli do toga oni moraju da prodju kroz haotične, a u najgorem mogućem scenariju odnose pune ljubavi i mrznje, narcisoidnosti i neke vrste agresije. To je samo u slučajevima kada su obe planete veoma afliktovane. Što pre krenu da rade na razvijanju ljubavi prema sebi i na totalnom uništenju uloge žrtve u njihovim karakternim crtama, tada će privlačiti zdravije i ispunjenije partnerske odnose.
Pošto obe planete vladaju sexom i zadovoljstvima (naročito Venera) ovaj aspekt ukazuje na preferiranja vema strastvenog, a nekada veoma grubog sexa. Sado-mazo je sa ovim aspektom veoma prikazan, pogotovo kada Saturn i Pluton šalju jake aspekte na obe planete i kada se jedna od njih nadje u 4. 8. ili 12. kući.
Kada su obe planete aliktovane tada ovaj aspekt može da ukaže na zaradjvanje novca preko prostitucije ili porno industrije. Dok kada obe planete primaju harmonične aspekte od drugih planeta tada ukazuje na zaradjivanje novca preko vojske, policije i ostalih profesija gde su uključeni napeti odnosi i stresne situacije.

Sve u svemu ovaj aspekt podgreva strasti i daje jake erotične požude. Pored toga osobe sa ovim aspektom mogu biti naglog i eksplozivnog karaktera, a to se pogotovo odnosi kada je jedna od ovih planeta vladar 1.kuće ili se nalazi u jakom aspektu sa vladarem 1. kuće, ili se nalaze u knjukciji sa stepenom podznaka.
Ponekad ovaj aspekt može da donese blokade u finansijama dok osobe ne nauče da razviju ljubav prema sebi i prestanu sebe da gledaju kao jadne, žrtve.

Za kraj ostavljam prelep video. Uživajte! 💙💚💜💙






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON