MERKUR KONJUKCIJA PLUTON


Konjukcija izmedju Plutona i Merkura ukazuje na potrebne duboke transformacije psihe, uma, načina razmišljanja, podsvesti, navika i načina komunikacije. Kao što sama slika govori, osobe sa ovim aspektom su rodjene da transformišu svoju psihu, način razmišljanja, uverenja, navike, svoju DNK od svih ograničenja. Pluton simbolizuje feniksa i njegovo izdizanje iz pepela, a konjukcija sa Merkurom ukazuje na to da imaju zadatak da transformišu sva uverenja i navike koja su predački nasledili, a koja ne služe ličnom i kolektivnom razvoju. Ovo je najbitnija karakteristika ovog aspekta, jer ukoliko odbijaju potrebne transformacije mogu imati probleme sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, sa anksioznošću, kao i izazove sa zavisnošću koje su nastale od preterane kontrole uma, misli i psihe i neulaganja vremena i pažnje u transformaciju svega onoga što se tu nalazi, a što ne služi daljem razvoju. Zbog toga mogu imati tendencije da kontrolišu situacije i druge kroz manipulaciju preko komunikacije, jer imaju mišljenje da će jedino tako sve biti pod kontrolom i onako kako oni žele. Svih tih negativnih crta karaktera koje sam navela moraju da se oslobode, jer će ih više udaljavati of ličnog i profesionalnog ispunjenja, a kada krenu da rade na sagledavanju svoje podsvesti, psihe, svojih misli i uverenja, navika tada ovaj aspekt daje povoljne pozicije za zaradjivanje veće količine materijalnog obilja putem komunikacije, marketinga i svih biznisa gde je uključena logika, marketing, komunikacija sa klijentima. Ovaj aspekt daje i sjajne javne govornike i ljude koji znaju da motivišu druge da sebe i svoj život transformišu iz korena i da ne dozvole da im prošlost diktira sadašnjost i budućnost. To je velika lekcija koje osobe sa ovim aspektom uče, a kada je nauče trebalo bi da je podele sa drugima, jer kroz to mogu pronaći veliko ispunjenje na svim nivoima.
Ovaj aspekt daje i sjajne uvide u mistično, neistraženo, psihologiju i sve nauke koje se bave dubokim proučavanjem psihe, navika i komunikacije. Dar za kriminalistiku je takodje prikazan. Tako da osobe sa ovim aspektom, pogotovo ukoliko Merkur vlada trećom ili devetom kućom ili je u jakom aspektu sa vladarima tih kuća, ukazuje na talenat pisanja kriminalističnih romana, kao i na talenat pisanja knjiga koje su zasnovane na dubokoj ličnoj transformaciji psihe, navika, načina komuniciranja, kao i talenat za javnim govorništvom, koji se zasniva na motivaciji drugih da se iscele od zavisnosti, loših navika, odnosa koji su toksični itd. 
Ovaj aspekt donosi lekciju da niko nije došao na ovu planetu da nastavi da prenosi teška i toksična uverenja i navike, već da ih treba osvestiti i završiti sa tim toksičnim vrtenjem u krug. Ukoliko potrebne transformacije budu bile odbijane, tada Pluton zna da napravi velike turbulencije u njihovim životima koje ih na dosta teži način okreću ka potrebnim transformacijama i završavanjem zastarelih teških ciklusa.

Za kraj ostavljam video koji bi mogao da Vam pomogne u radu na potrebnim transformacijama, koje su spomenute... 💚💙💜


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON