PLUTON SEKSTIL MESEC

 


Sekstil izmedju Plutona i Meseca daje izvanrednu priliku osobama koje su rodjene sa ovim aspektom da ostvare svoje pune potencijale ukoliko prate svoju intuiciju i ukoliko puste proslost i sve ono sto ih je povredjivalo. Naime Sekstil izmedju ove dve planete to i donosi na laksi nacin, jer je taj aspekt harmonican. Ukoliko imaju stresne aspekte na Mesec ili na Plutona od drugih planeta, a pogotovo kvadrat i inkonjukciju, tada moze da ukaze na kasniju realizaciju svojih sposobnosti da se izdignu iz proslosti i da ostvare svoje potencijale, kao i da vode jedan ostvaren, ispunjen i kvalitetan zivot, ne misli se samo na materijalnom planu.
Ovaj aspekt moze da ukaze na jake vizionarske snove koji dosta mogu da pomognu osobi u vezi donosenja nekih bitnih odluka itd.
Ovo takodje moze biti aspekt emotivne dubine, ali na harmonican nacin, osim u slucaju kada Mesec prima neharmonicne aspekte od drugih planeta. U nekim slucajevima osobe sa ovim aspektom mogu znati da preko emotivne manipulacije dodju do onoga sto zele.
Sve u svemu dobar aspekt koji im daje priliku da se izdignu iz pepela i zive u skladu sa sobom i svojim svrhom. 🎉😇❤️

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON