PLUTON U SEDMOJ KUCI


 Planeta moći i transformacije kada se nadje u ovom polju ukazuje na drastične potrebne transformacije kroz partnere i bitne partnerske odnose. Najviše se odnosi kroz brak ili dugu vezu gde je uključen zajednički život, kao i kroz sva ostala bitna partnerstva koja nisu vezana za ljubavna.
Sa ovom pozicijom jako je bitno da nauče da postavljaju lične graice na zdrav i balansiran način. Oni tu lekciju i uče kroz sve bitne partnerske odnose. Dok to ne nauče mogu imati izazove u svim bitnim partnerskim odnosima. Često je i da privlače osobe za bitna parterstva koje imaju preteranu kontrolu, posesivnost i ljbomoru, koja nije zdrava, sve dok ne nauče da postave lične granice. To znači da razviju jaku ljubav prema sebi, koja nema veze sa egom, da neće trpeti bilo koja zlostavljanja samo zato što "vole" odredjenu osobu. Tu im Pluton pokazuje ulogu žrtve koja mora da se transformiše u razvijanje jake ljubavi prema sebi i samopštovanja, na balansiran način. Tada će privlačiti partnere koji su jake ličnosti, zdravi su i pozivno utiču na svoje partnere da se stalno menjaju na bolje. Oni će im biti velika podrška u pokretanju pozitivnih transformacija u svakoj oblasti života. To su osobe koje takodje imaju ljubav rema ebi,be vlikog upliva ega, i baš zbog toga neće biti nezdravo ljubomoni, posesivni i sa jakom željom za kontrolom. Zapravo sve te osobine ukazuju da neko nema razvijenu ljubav prema sebi i samopouzdanje, već je radjeno na razvijanju ega iz mišljenja da to razvija samopouzdanje, koji više koči nego što služi i koji nema nikakve veze sa ljubavlju prema sebi i sa samopouzdanjem. Potreba za kotrolom partnera, takodje, može da bude izazov za vlasnike ove pozicije. Kako ne i gušili svoje partnere i kako tako ne bi bili napuštani od njih, savetujem da primene prethodno navedene savete na sebi ukoliko žele da imaju ispnjene i zdrave partnerske odnose.
Ukoliko Pluton prima harmonične aspekte od drugih planeta, tada ukazuje da se sve te porebne transformacije celokupne ličnosti, na nivou duše, njenog tela,kao i emocionalnog i mentalnog tela, dešavaju na lakši način. Ralog zašto se dešava na lakši način je zbog toga zato što bez bespotrebnih prtisaka oni kreću u potrebne transformcije. To ih i dovodi do bračnih patnera koji su: jake ličnosti, osvareni ne samo na materijalnom planu, stalno ih pokreću na pokretanje pozitivnih promena. 
Sa ovom pozicijom kroz sve bitne partnerske odnos, ne samo ljubavne i kroz brak prolazite kroz duboke potrebne transformacije. Vernost je veoma bitna oboma sa ovom pozicijom. Jednom kada zavole tada postaju veoma lojalni. Ukoliko ih prevare teško će oprostiti i preći preko toga. Te karakteristike važe za obe strane. Kada je Pluton rtrogradan tada ukazuje na brak sa osobom sa kojom imate neke nedovršene stvari iz prošlih inkarnacija, a koje morate u ovoj inkarnaciji da raščistite. Ukoliko pored Plutona ima i neka druga retrogradna planeta u ovom polju ili je vladar 7 polja retrogradan, tada dvostruko pojačava pomenuto.

Želim Vam da zavolite sebe i da samim tim kada se istinski prihvatite i zavolite da imate divne partnerske odnose sa ispunjenim, zdravim osobama. Jer kada istinski zavolite sebe onda ćete biti u partnerskom odnosu sa osobom koja takodje voli sebe. 
Poklanjam Vam afirmacije za ljubav prema sebi i za pronalazenje prave ljubavi! 😇❣️😇



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON