VENERA KONJUKCIJA KIRON

 


Slogan konjukcije izmedju Venere i Kirona glasi isceljenje srca. Iz njega se može zaključiti da ovaj aspekt ukazuje da su u ovu inkarnaciju došli da iscele sve povrede i patnje u polju ljubavi i svih bitnih partnerskih odnosa i da iscele svoj odnos sa sobom, da razviju jaku ljubav prema sebi. Kada do toga dodje oni neće više privlačiti bolne ljubavne priče, već će biti u uniji sa svojom pravom ljubavlju, sa Božanskim životnim partnerom.

Sa ovom pozicijom ne savetujem da udjete u brak dok prvo ne iscelite svoje srce, isceljenje svih duševnih i emocionalnih rana. Svakako ukoliko Venera vlada ovim poljem ili ukoliko se nalazi u 7. polju, tada ukazuje na isceljenje celokupne svoje duše kroz partnerske odnose. Kada osoba razvije jaku ljubav prema sebi, tada privlači pravu ljubav, svog životnog partnera i svi drugi odnosi postaju kvalitetniji i ispunjeniji.

Ovo je pozicija koja ukazuje da kroz umetnost mogu isceliti svoje patnje i povrede koje su zadobili kroz partnerske odnose. Ukoliko je jedna od planeta retrogradna ili se nalazi u 12., 6. ili 8. kuci, tada ukazuje na povrede i patnje koje donose iz prošlih inkarnacija.

Ovaj aspekt ih u ovoj inkarnaciji pokreće da se iz korena iscele od svih duševnih, emocionalnih, rana, patnje i da otvore svoje srce za pravu ljubav i za ljubav prema sebi.

Vi imate ključ vaseg isceljenja, ne morate da budete po zanimanju iscelitelj (Reiki, rekonekcija, theta healing...), ali ova konjukcija ukazuje da imate dar da sebe iscelite😇💚😇

Za kraj ostavljam afirmacije za ljubav prema sebi i za pronalaženje prave ljubavi. To su afirmacije koje snimam na mom YouTube kanalu. Uživajte! 🙏



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON