TOTALNA LUNARNA EKLIPSA U MAJU 2021. GODINE

 


Totalna Lunarna Eklipsa koja ce se odigrati 26.05.2021. godine ce se nalaziti u znaku skorpije po Sidereal sistemu kalkulacije,u konjukciji sa Ketuom (jmc) i u kvadratu sa Jupiterom. Pored aspekata na Mesec, bitno je navesti da se u vreme Lunarne Eklipse nalazi aspekt opozicije izmedju Plutona i Marsa. Obe te planete vladaju znakom skorpije. Sve to nam ukazuje da ova Lunarna Eklipsa koja je jos i totalna (to znaci da ima jaci uticaj) donosi velike potrebne transformacije svih dubokih potisnutih emocija. Znak skorpija i znak bik su jako aktivirani u tom periodu sto ukazuje na transformaciju dubokih potisnutih emocija, koje su vezane za ljubomoru, sujetu, strah, osecaj sigurnosti, zavist, mrznju itd.

Dve nedelje pre, za vreme Lunarne Eklipse i dve nedelje posle Lunarne Eklipse je period kada ce svi ljudi na ovoj planeti biti pokrenuti da iscele svoje duboke potisnute emocije, za koje su mozda i zaboravili jer su dugo bile potisnute. Taj proces se cesto desava tako sto te potisnute emocije moraju da izadje na povrsinu kako bi se iscelile. Ukoliko ih mi ponovo potiskujemo i odbijamo da ucestvujemo u procesu isceljenja, te iste emocije ce da kreiraju neke situacije, koje ce da izazovu da one izadju na povrsinu, kako bi se transformisale. Ja Vam zelim da vec sada krenete da radite na prihvatanju svih Vasih emocija, da im upucujete ljubav, radite sebi Reiki tretmane ili idete kod Reiki iscelitelja na seanse. Toplo preporucujem i sve druge metode isceljenja, poput Rekonekcije, Theta healing-a itd.

Ova eklipsa ce nas sve pokrenuti na veliko ciscenje svih dubokih i teskih potisnutih emocija koje se nalaze u nama, a mi mozemo da izaberemo da do toga dodje na laksi nacin. 

Na globalnom nivou je pogotovo sada tesko davati predikcije, jer Bog, Tvorac ima finalnu rec i on nam ne otkriva sve svoje korake. Ali ono sto mi mozemo, kao njegova kreacija, koju On mnogo voli, to je da stavimo fokus na isceljenje nasih teskih potisnutih emocija (energija) i samim tim cinimo mnogo vise dobra nego da se bavimo samo spoljnim svetom.

Ja Vam svima zelim da na lagodan nacin iscelite sve svoje potisnute emocije. Taj period nam je mnogo bitan, jer kada se sve teske potisnute emocije (emocije su energija) iscele i transformsu tada mozemo da ocekujemo na boljitke u svim oblastima svog zivota.

Ostavljam Vam neka videa koja mogu pomoci u tom radu. Uzivajte! 😊💜🌼 Prvi video koji sam Vam ostavila je isceljenje sa ljubicastim plamenom Arhandjela Zodkila, koji je poznat kao plamen koji odmah transformise sve negativne energije i koji prociscava svu zablokiranu energiju koja se nalazi u Vama, bilo da je ona Vasa ili tudja koja je ostala u Vama. Video je uradila priznata Reiki Grand Master uciteljica Margarita Milenkovic. Toplo preporucujem da probate. Sledeca videa su veoma informativna i veoma duboko opisuju znacaj emocija i jos mnogo toga. Divna Goga Kostic se potudila da nam svima prenese ono sto je ona spoznala. 

Hvala im obema na svemu sto rade! 





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON