KAKO DELUJE REIKI NA DALJINU

 


Povezivanje sa Reikiem, energijom od životne važnosti, pruža ogromne mogućnosti. Jedna od mogućnosti je i rad sa ovom energijom na daljinu, slanjem kroz prostor, a takodje i rad sa prošlim i budućim dešavanjima, odnosno slanje Reiki-a kroz vreme.
Osobama koje nisu iskusile magičnost kretanja energije, koje nikada nisu primile nijedan energetski tretman, ili se i sami ne bave kanalisanjem energije, tvrdnja da se energija može slati kroz prostor i vreme, može delovati nestvarno i bajkovito.
Medjutim, energija nema svojih granica. Ona se nalazi svuda i u svemu i povezuje sve. U nju smo svi uronjeni i od nje smo svi i sazdani. Za energiju ne postoje ni vremenske, ni prostorne prepreke.
 
Za daljinski tretman nije potrebna nikakva posebna priprema, osim odluke da se Reiki primi i dogovara sa praktičarem Reiki-a. Poželjno je da primalac Reiki-a omogući sebi mirno, neometajuće okruženje i da, ukoliko želi, sluša meditativnu muziku, koja će upotpuniti doživljaj daljinskog Reiki tretmana.
Za vreme trajanja daljinskog tretmana primalac Reiki-a može osetiti energetski protok kroz telo, peckanje i nežno žarenje dlanova, blago strujanje vazduha, kao i neke druge manifestacije energetskog protoka, a može se i desiti da svojim unutrašnjim vidom vidi energiju u protoku, u raznim bojama i oblicima.
Ukoliko neko nije senzitivan, može se desiti da pomenute manifestacije izostanu, ali to nipošto neće značiti da ta osoba nije primila Reiki, jer ta energija deluje svakako i na najbolji način za primaoca.

Ukoliko ste zainteresovani za Reiki tretman sa mnom, možete mi se javiti putem gmail-a (rankovicnevena94@gmail.com) i putem Viber-a ili WhatsApp-a (+381600288777). 
Topli Reiki pozdravi! 💗🌠🌟

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON