ŠTA JE REIKI I KOJI UTICAJ IMA NA NAS


 Reiki nema dogmu i nije religija, nije magija, nije ubedjenje nije sekta, ni bilo koja druga organizacija, nije nacionalna ni bilo koja druga pripadnost. Šta je Reiki?

ŠTA REIKI JESTE

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008.godine.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapredjenje zdravlja).
Reiki je, najverovatnije, najstarija metoda unapredjenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapredjenja zdravlja, a takodje u cilju poboljšanja kvaliteta života. Naučna istraživanja su pokazala da jedna osoba iz prostora uobičajeno prima u proseku 5-10% Životne energije, dok korišćenje Reiki metode omogućava priliv u organizam 90-100% Životne energije. Reiki vrši uticaj na ljudski organizam neposredno kroz energetski kanal i biopolje, a takođe i kroz endokrini sistem. Kada je biopolje čoveka puno Životne energije, ono postaje dobro organizovano. Energija stvara dobro organizovan DNK i RNK koje, usled uticaja Reikija, stvaraju podlogu za dobro funkcionisanje enzima i sinteze proteina, a takođe i za podelu ćelija. Kada ćelije dobro funkcionišu, tada žlezde, organi i tkiva dobro funkcionišu, što sve organizam održava u dobroj kondiciji.

Sa japanskog se Reiki prevodi kao:
Rei – Univerzalna, Božanska, Životna
Ki – energija.

Šta je Univerzalna životna energija? Svi često koriste reč „energija“ u cilju opisivanja određenog stanja: „Pun sam energije“, „Nemam dovoljno energije“, „Potrošila sam svu energiju na…“, „Osećam priliv energije“, itd. O kakvoj to energiji mi uvek govorimo?
To je energija, koja ima svoj izvor u Univerzumu, sveprisutna je, podržava funkcionisanje Svemira, pa tako i sve oblike života na Zemlji, bez nje se ne odvija ni jedan fiziološki proces u živom organizmu.
Simbolički rečeno, Univerzalna životna energija je „krv“ jednog džinovskog organizma, koji se zove Svemir.


Ja sam završila I i II stepen Usui Reiki-a, kod Reiki Grand Master učiteljice, Margarite Milenković, koja je i prva uvela Reiki u Srbiji. Ona je i učiteljica od Reiki učitelja koji radi sa Novakom Djokovićem.

Za više informacija o Reiki tretmanu sa mnom, možete mi se javiti putem mog telefona +381600288777 (koristim Viber)  ili putem mog mejla rankovicnevena94@gmail.com. Reiki tretmane radim i na daljinu, oni imaju isti efekat, jer energija nema ograničenja u vremenu i prostoru.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON