TRANZITNI KIRON KONJUKCIJA NATALNO SUNCE


Kada asteroid koji ukazuje na isceljenje dubokih traumaticnih iskustava, emocionalnih, psiholoskih i mentalnih rana (Kiron)stupi u bliski kontakt (konjukcija) sa Suncem, tada dolazi do pokretanja osobe da isceli svoju sliku o sebi, kako gleda na sebe. To je savrseni period da se poradi na isceljenju samopouzdanja, kao i na tome da se izgradi samopouzdanje i samopostovanje.
Nekada taj proces isceljenja sopstvene slike o samom sebi (samopouzdanje), koji ce pokrenuti Kiron, pocinje tako sto ce se dogoditi odredjene situacije, koje ce osobi pokazati da ne ceni dovoljno sebe i da nema zdravo postavljene licne granice. Razlog postojanja takvih mozemo reci "neprijatnih situacija" je zbog toga sto je prvi korak ka svakom isceljenju svesnost da nesto ne radimo ispravno. To ne znaci da mi nismo vredne osobe, vec da neke stvari obavljamo lose po nas. To moze biti nacin ishrane, stil zivota, pogresno postavljanje licnih granica na pocetku svih partnerskih odnosa, ne samo ljubavnih, pesimistican i ogranicen nacin razmisljanja.
Ovaj tranzitni period je savrsen da poradite na sebi i na fizickom nivou, a ne samo na duhovnom i mentalnom (na razvoju samopouzdanja i samopostovanja). Sunce u astrologiji predstavlja i nase fizicko telo, kosti i fizicku gradju. Ovo je savrseni period da poradite na ojacanju vasih kostiju i vase telsne mase. Ukoliko postoje neki problemi sa kostima i telesnom masom, Kiron ce to da izvuce na videlo na pocetku tranzitnog pokreta Kirona ka natalnom Suncu.
Ovaj tranzitni aspekt, takodje, moze da pokrene osobe koje ne brinu o svom fizickom izgledu da uvide da je itekako potrebno i da obracamo paznju kako se oblacimo (ovde se ne misli da neko vredi samo ukoliko nosi markiranu garderobu) i generalno da je itekako bitno da radimo i na duhovnom, mentalnom, emocionalnom i fizickom (materijalnom) planu. 

Za kraj ostavljam divne afirmacije za razvijanje samopouzdanja. Uzivajte! 👄💚💙







 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON