KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U VATRENIM ZNACIMA (OVAN, LAV, STRELAC) 🔥🥰😇🎆🎇🎠🎡🎠

 


Venera u vatrenim znacima ukazuje na ljubavi koje su strastvene, a nekada mogu biti i burne, pogotovo ukoliko Venera prima stresne aspekte od Marsa, Plutona i Urana.
Ukoliko Vas zanima nesto vise o Veneri u vatrenim znacima, ispod cu ostaviti linkove tekstova. 👇💟

LEKCIJE KOJE SU OSOBE SA VENEROM U VATRENIM ZNACIMA DOSLE DA NAUCE

Krenimo prvo od Venere u znaku ovna. Osobe koje su rodjene sa tom pozicijom uce lekciju da ne ulaze naglo u partnerske odnose, kao i da ne napustaju naglo i iznenada partnerske odnose. Veoma je bitno da svoju impulsivnu prirodu dovedu u balans kako bi jasnije mogli da vide partnere i sam odnos, kao i da li treba da nastave da ulazu u taj odnos ili ne.
Jos jedna lekcija, koju ova pozicija donosi, jeste da ne donose odmah presudu o nekome ili necemu.
 Generalno znak ovna je prijateljski znak za Veneru, tako da sa ovom pozicijom nema puno partnerskih lekcija, kao za druge znakove gde se Venera ne oseca bas prijatno.

Venera u znaku Lava donosi lekciju u polju partnerskih odnosa da obrate paznju da ne izlazu javno svaki detalj svoje veze. Bilo bi dobro da porade na tome da se previse ne hvalisaju drugima o svom partneru ili vezi (braku, itd.), jer previse hvalisanja moze izazvati kontra reakciju i moguce cak i nepotrebnu ljubomoru ili zavist od drugih ljudi ka njima. Zbog toga mogu imati najvise problema u polju ljubavi, ali i zbog izrazenog ponosa. Inace Venera, takodje, voli da boravi u znaku lava, ali lekcija sa ponosom mora da se savlada i ponos (ego) mora da se dovede u balans. Kada Venera prima stresne aspekte od Sunca, onda ukazuje da osobe sa ovom pozicijom treba da nauce da razviju ljubav prema sebi i samopouzdanje. Kada to razviju, tada ce im se ljubavni zivot poboljsati i totalno promeniti na bolje.

Venera u znaku Strelca donosi lekcije u ljubavi koje su vezane za licnu slobodu. Osobe sa ovom pozicijom Venere trebaju da nauce da naprave balans izmedju licne slobode i obostranog ulaganja u partnerski odnos. Takodje je veoma bitno da izaberu osobu za vezu ili brak, koja je pozitivna, otvorena, zabavna, ima dobar smisao za humor, voli da putuje, da upoznaje nove kulture, mesta, ljude, avanturisticke prirode. Osobe sa Venerom u znaku strelca nece dugo izdrzati u partnerskom odnosu sa osobama koje su ljubomorne, ogranicene, pesimisticne i koje zele da ih kontrolisu.
Venera, kao i u ostalim vatrenim znacima, voli da boravi u ovom znaku, ali je jako bitno da izaberu partnera/ku pored kojih mogu da budu ono ko oni zaista jesu i pored koga mogu da vode svoj zivot.

Za kraj ostavljam pesmu koja savrseno opisuje Veneru u vatrenim znacima... 💞🔥🌟
















Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON