TOTALNA SOLARNA EKLIPSA U DECEMBRU 2021. GODINE I NJEN UTICAJ DO NAREDNIH 6 MESECI!



Solarna eklipa, koja ce se odigrati 04.12.2021. godine nalazice se u znaku skorpije, u konjukciji sa Ketuom i Merkurom i u inkonjukciji sa Uranom u znaku ovna.

Solarne eklipse imaju uticaj do 6 meseci.

KAKAV CE UTICAJ IMATI OVA TOTALNA SOLARNA EKLIPSA NA SVE NAS? 💫🌠🌟

Solarne eklipse u astrologiji predstavljaju nove pocetke, ali kako bi se svaki novi pocetak dogodio prvo mora nesto da se zavrsi, transformise, promeni. Upravo nam to govori ova Totalna Solarna Eklipsa u znaku skorpije.
Sta to mora da se transformise i promeni kako bi se otvorila vrata novih pocetaka?
  1. To su: zavist, ljubomora, potreba za kontrolom drugih ljudi, situacija, ljutnja, bes.
  2. Nepustanje proslosti i njenih okova. Tu se misli da se konacno puste sva desavanja iz proslosti, pogotovo ona bolnija, ko nas je povredio itd.
Konjukcija sa Ketuom i Merkurom ukazuje na to da moramo da pustimo sve stare karmicke obrasce ponasanja, razmisljanja, navika i komunikacije. Ketu je karmicki cvor u astrologiji i on uglavnom ukazuje na karme iz proslih inkarnacija, kao i na predacke karme. Ketu takodje onacava da moramo da se oslobodimo svih tereta proslosti i da idemo ka putu gde se nalazi Rahu. 
Ovo je savrseni period da se zakopaju sve ratne sekire, da se vise ne gaje neprijateljstva i krvne osvete, jer to nosi veliki karmicki dug, koji nije dobar ni za jednu stranu.
Posto Merkur vlada navikama, komunikacijom, biznisom, nacinom razmisljanja, ovo je takodje dobar period da se transformisu sve navike koje stetno uticu po nas u one koje nas dovode do zdravijeg, srecnijeg, ispunjenijeg, uspesnijeg zivota. Isto to se odnosi i na nacin komunikacije, da ne pricamo vise stare price i da ne vrtimo stare ploce, vec da paznju okrenemo ka novim horizontima i pozitivnijim temama. To se odnosi i na to da ne kritikujemo sebe i da zaista prekinemo sa tim da sebi govorimo lose stvari. Isto se odnosi i na nacin razmisljanja, gde cemo svi biti pokrenuti da transformisemo sva limitirajuca uverenja u ona koja nam sluze i koja su pozitivna.
U polju biznisa bicemo pokrenuti da se resimo svih starih i zastarelih obrazaca u poslovanju. Ova eklipsa nas u polju biznisa pokrece da razvijamo nove poslovne vestine i da se konacno resimo svih starih, zastarelih oblika poslovanja. 
Inkonjukcija sa Uranom ukazuje da moze doci do pobuna pri navedenim transformacijama, na individualnom i kolektivnom nivou. Uran je planeta koja predstavlja naglost i burnost, tako da ce se sve prethodno navedene transformacije dogoditi iznenada, a nekome to moze delovati naglo i burno, kao da je doslo iz vedra neba. A zapravo nije, vec je sada kulminiralo. Svi mi kolektivno treba da se resimo proslosti na svim nivoima i da krenemo napred ka novim horizontima, bez uplitanja stare energije, starih losih navika, starih nacina razmisljanja, obavljanje poslova itd. 
Na globalnom nivou ukazuje da ce pasti stari sistemi poslovanja i da se moraju kreirati novi, bolji sistemi poslovanja. U periodu od dana Totalne Solarne Eklipse (04.12.2021.), pa do narednih 6 meseci moze doci do problema sa internetom i drustvenim mrezama (zbog neharmonicnog aspekta sa Uranom, koji je vladar interneta i socijalnih mreza). Nemojte da Vas iznenadi ukoliko se neke drustvene mreze ugase u tom periodu.
Zapravo sve sto nije dobro za planetu i covecanstvo ce morati da nestane i da se iskreira nesto novo, sto ce sluziti planeti i covecanstvu. To je i simbol znaka skorpije, simbol feniksa, a ova mocna eklipsa ce se nalaziti u tom znaku.
Takodje je prikazano da ce neke banke da propadnu. Moj Vam je savet da ne drzite velike kolicine novca na bankovnim racunima.

Posto Merkur vlada i putovanjima, neharmonican aspekt sa Uranom, ukazuje da bi bilo najbolje da se izbegavaju putovanja u periodu od dana Solarne Eklipse, pa do narednih 6 meseci. Taj aspekt, takodje, ukazuje na to da u tom periodu moze doci do iritacija zbog ogranicavanja kretanja i putovanja generalno.

Ukoliko do sada niste shvatili da se ova pandemija dogodila kao kreacija kolektivnog nesvesnog, onda ce Vam ova mocna eklipsa otvoriti oci. Ukoliko zelimo bolji svet, moramo da se menjamo i da pustimo sve stare obrasce, koji koce i ogranicavaju i samo doprinose stvaranju lose karme, a ne necemu dobrom.
Nismo dosli na ovu planetu da je unistavamo fizicki i mentalno, vec da se razvijamo i stvaramo lepu energiju. Planeta se ne unistava samo bacanjem smeca u reke, mora, okeane, po ulicama, vec i mentalno, kada ste negativni, ljubomorni, zavidni, bavite se crnom magijom, urocima itd. Oni koji se time bave, pogotovo kada su svesni da cine lose po planetu i druge ljude, ce u ovom periodu i uvek dobiti karmu koju zasluzuju.

Da sumiramo ova Totalna Solarna Eklipsa nas pokrece na veoma potrebno razvezivanje svih karmickih cvorova i na potrebne transformacije psihe, misli (uverenja), navika, komunikacije.






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON