KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U ZEMLJANIM ZNACIMA (BIK, DEVICA, JARAC) 💖🍀🙏🌹🥰💖


Venera u zemljanim znacima u polju ljubavi ukazuje na to da treba da se nauci lekcija da se napravi balans izmedju ostajanja u zoni komfora i zavrsavanje partnerskih odnosa koji nisu zdravi i vise ne sluze daljem rastu dusa obe strane. Stabilno postavljena Venera u zemljanim znacima ukazuje na stabilne osobe, koje traze, takodje, stabilne osobe za partnere. Stabilno postavljena Venera, takodje, ukazuje na osobe koje imaju stabilne i dugorocne brakove.

Elem, ukoliko Vas zanima nesto vise o Veneri u zemljanim znacima, ostavljam linkove tekstova ispod. 👇💟

♉Venera u znaku bika (https://astro13lovers.blogspot.com/2017/10/venera-u-znaku-bika.html)

♍Venera u znaku device (https://astro13lovers.blogspot.com/2017/11/venera-u-znaku-device.html)

♑Venera u znaku jarca (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/05/venera-u-znaku-jarca.html)

KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U ZEMLJANIM ZNACIMA? 💗💫🌍🌎🌏

Krenimo prvo od Venere u znaku bika. Osobe koje su rodjene sa tom pozicijom uce lekciju da se ne vezu posesivno za partnere i partnerske odnose i sta im taj partnerski odnos donosi (stabilnost i sigurnost) ukoliko taj partner ili partnerski odnos nije zdrav i ukoliko vise ne sluzi daljem rastu i razvoju obe duse.
Ostajanje u zoni komfora koja vise ne sluzi daljem rastu, zapravo je zlatni kavez, a ne odlika prave stabilnosti i sigurnosti.
Druga lekcija koju ova pozicija donosi je da nauce da razvijaju jaku i zdravu ljubav prema sebi i samopouzdanje. To je pogotovo naglaseno kada Venera prima stresne aspekte od Neptuna i Plutona.
Ispod su ostavljene afirmacije za razvijanje samopouzdanja, one mogu pomoci u razvijanju samopouzdanja, pogotvo ukoliko je neko resen da ih primenjuje. 👇💃



Treca lekcija u polju ljubavi, koju ova pozicija Venere donosi, je shvatanje da vernost i lojalnost nekada i nisu dobre stvari. A to se odnosi na to da ne treba da budu verni, privrzeni i lojalni osobama koje nisu lojalne i privrzene njima, kao i osobama koje nisu za njihovo vise dobro i koje ne sluze njihovom daljem rastu i razvoju.
Jos jedna lekcija koju donosi Venera u znaku bika je ta da ne budu previse tvrdoglavi. To moze dovesti do toga da imaju bespotrebne rasprave sa partnerima koji su dobri za njih (ne mislim samo u materijalnom smislu, vec na svim nivoima, pozitivno uticu jedno na drugo itd.)

Venera u znaku device sa sobom donosi ucenje lekcije o sopstvenoj vrednosti. Tek kada zaista prihvate i zavole sebe ce privlaciti zdrave i lepe ljubavne odnose i partnere. Za ove osobe je veoma bitno da znaju da su vec savrseni takvi kakvi jesu i da oni ne moraju u svemu da budu savrseni kako bi imali vrednost. Kada to savladaju njihov ljubavni zivot ce se dosta poboljsati, kao i ostale oblasti njihovih zivota.
Ukoliko je Venera u ovom znaku neharmonicno aspektovana od Saturna (konjukcija, kvadrat, inkonjukcija, opozicija) tada ukazuje na karmicke ljubavi, kao i na to da se vuku lekcije koje sam prethodno spomenula iz proslih inkarnacija i da u ovoj inkarnaciji te lekcije moraju da se savladaju.
Svakako sa pozicijom Venere u padu savetujem da rade na razvijanju ljubavi prema sebi i osvescivanju cinjenice da su dovoljno dobri bas takvi kakvi jesu. Naravno da je potrebno da radimo ka licnim, duhovnim i materijalnim usavrsavanjima, ali nikako da mislimo da nismo dovoljno dobri samim postojanjem. Velika univerzalna istina glasi da smo svi dovoljno dobri samim postojanjem, ali to ne umanjuje znacaj da treba da se usavrsavamo na svim poljima.

Venera u znaku jarca donosi lekcije u ljubavi, koje su vezane za razvijanje neznijeg i romanticnijeg pristupa partnerskim odnosima i partnerima. Kada dodju do toga, mogu ocekivati prijatna iznenadjenja u polju ljubavi. Oni koji su slobodni mogu razvijanjem spomenutih osobina, pronaci za njih pravog partnera.
Jos jedna lekcija koju ova pozicija donosi jeste neostajanje u partnerskim odnosima koji vise ne sluze rastu i razvoju obe duse. Ukoliko je Venera neharmonicno aspektovana od Saturna ili ukoliko su obe planete retrogradno postavljene, cak i kada nisu medjusobno aspektovane, ukazuje na karmicke partnerske odnose, kao i da postoje odredjene karmicke lekcije u polju ljubavi, koje se vuku iz proslih inkarnacija i koje u ovoj moraju da se savladaju. Sa ovom pozicijom uglavnom se to odnosi na savladavanje karmicke lekcije da ne ostaju u partnerskim odnosima gde vise nema rasta. To nisu odnosi iz prave ljubavi, posto prava ljubav nikad nece uciniti da neko nekog trpi.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje Veneru u zemljanim znacima, kao i hipnozu za razvoj samopouzdanja. Uzivajte!










Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON