RETROGRADNA VENERA - 19.12.2021. - 29.01.2022. - PERIOD OSLOBADJANJA OD OKOVA NEZDRAVE VEZANOSTI U PARTNERSKIM ODNOSIMA I OTVARANJE KA NOVIM HORIZONTIMA - SLOBODA



Venera ce zaigrati svoj retrogradni hod prvo u znaku jarca, a kasnije u znaku strelca, po Sidereal sistemu kalkulacije. To nam je prilika da se oslobodimo od svih nezdravih vezanosti (okova) u svim partnerskim odnosima i da krenemo ka novim horizontima, koji su vise u skladu sa nama i sa nasom svrhom postojanja na planeti Zemlji. Ovo je savrseni period da zaista zavrsimo sa karmickim partnerskim odnosima, da naucimo sve karmicke lekcije koje su nas ti partneri i ti odnosi ucili, da prekinemo partnerske odnose sa svim karmickim partnerima, a do toga dolazi kada zaista naucimo sve te lekcije koje su nas ti odnosi i partneri ucili. Tek tada mozemo zaista krenuti ka novim horizontima i ka uniji sa nasim Bozanskim partnerima.
Ovo je samo pocetak rasturanja svih karmickih brakova i veza. Razlog toga je ne kako bi te osobe patile, vec za dobro cele planete i njih samih. Kako bi taj period tranzicije prosao sto lakse, bilo bi dobro da se radi na razvijanju zdrave nezavisnosti. 
Svaka nezdrava vezanost za partnere i partnerske odnose ce morati da se prekine. Kod osoba koje rade na sebi i koje rade na razvijanju ljubavi prema sebi itd., ce se ove potrebne tranzicije dogoditi na harmonican nacin, dok kod osoba koje trenutno nisu svesne da ne treba da se nezdravo vezu za partnere i partnerske odnose, ove pomenute tranzicije ce se dogoditi na haoticniji nacin, a cesto i naglim prekidom karmickog partnerskog odnosa.
Svima onima koji su slobodni, u ovom periodu savetujem da ne ulaze naglo u nove veze, zato sto je ovo period kada ce veliki fokus biti na prociscenju svih karmickih partnerskih odnosa i konacno ucenje karmickih lekcija, koji su ih ti odnosi ucili. Ukoliko se desi da udjete u partnerski odnos u ovom periodu, to onda znaci da je taj odnos karmicki odredjen i da iz njega oboje treba nesto da naucite. Ukoliko do toga dodje ne krivite sebe sto ste to sebi dozvolili, vec stavite fokus na to sta Vi to ucite iz tog odnosa i od te osobe.

Ukoliko postoji jos neki karmicki dug sa bivsim partnerima, oni ce se na neki nacin u ovom periodu pojaviti u Vasem zivotu, kako bi se taj karmicki dug razvezao i obrnuto, ukoliko neko prema Vama ima neki karmicki dug.

Ukoliko Vi imate neki karmicki dug prema nekome, nemojte da se krivite, vec naucite iz toga, a to je da se nikada ne ponasate prema nekome onako kako ne zelite da se prema Vama ponasaju.
Bog, Kreator svega sto postoji, Vas nikada nece osuditi na Vase "pogreske". On nas sve mnogo voli i oprostice nam ukoliko smo voljeni da se razvijamo i ucimo. Ne osudjujte se zbog "gresaka" koje ste napravili, vec ucite iz njih. 

Za kraj ostavljam pesme koje me podsecaju na poruku koju ovaj retrogradni hod Venere donosi sa sobom. 💝💃💟Uzivajte!





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON