PLUTON KVADRAT MARS/MARS KVADRAT PLUTON

 


Kvadrat izmedju Plutona i Marsa ukazuje na postojanje potisnute ljutnje i besa. Ovo je jedan od najizazovnijih kvadrat aspekata, ali to ne znači da su osobe koje su rodjene sa ovim aspektom kažnjene i da ih Tvorac ne voli. Razlog zašto je neko rodjen sa nekim stresnim i teškim konfiguracijama je taj zato što nisu savladali neke životne lekcije i baš zbog toga su rodjeni sa tim aspektom kako bi konačno u ovoj inkarnaciji savladali sve te duhovne lekcije. Naravno, razumem da ima i zlobnih ljudi, ali i njima Tvorac daje šanse da se kroz naredne inkarnacije probude i vrate ka svojoj pravoj prirodi, a to je ljubav, svetlost i shvatanje velike Univerzalne istine, a ona glasi da smo svi jedno i da nismo Bog, Tvorac da druge gazimo, ubijamo, itd...

Kvadrat je aspekt koji simbolizuje učenje lekcija, stres, napetost, blokade... Medjutim jako je bitno znati da kada se sve lekcije savladaju koji kvadrat aspekt donosi, tada sve te blokade, tenzije, pritisci nestaju.

Koje su to lekcije koje donosi kvadrat izmedju Plutona i Marsa?

To su da nauče da iskazuju svoja mišljenja, neodobravanja, neslaganja... Baš zbog nedostatka navedenog dolazi do nagomilavanja potisnute unutrašnje ljutnje, koja se kasnije pretvara i u bes. 

Dok se te lekcije ne savladaju oni će oko sebe imati ljude koji se na neki način ponašaju grubo i nasilno prema njima (fizički, mentalno, emotivno). Glavni razlog zašto su okruženi takvim ljudima je baš zbog toga kako bi što pre savladali lekcije koje su iznad navedene, jer su odbijali da na lakši način, radeći na sebi, se reše navika da ćute i trpe i da ne iskazuju svoje potrebe, želje, neodobravanja (Mars), a samim tim se nagomilava potisnuta ljutnja, koja kasnije prerasta u bes.

Baš zbog svega navedenog, ostavljam dve Andjeoske meditacije, koje mogu da pomognu onima koji imaju ovaj aspekt u natalu ili u Navamsi. Meditacije je radio priznati Reiki Master učitelj, Denis Tomović. Uživajte 💗💝





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON