ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U ZNAKU RIBE 05.10.2017.


Pun Mesec je kulminacija svakog dogadjaja, ciklusa. Ukoliko želite da neki vaši ciljevi ili želje dožive uspeh, najbolje bi bilo da se fokusirate na njih par dana pre i na dan punog Meseca. U ovom video snimku imate pojašnjenje o fokusu.

Pun Mesec koji će se dogoditi 05.10.2017. godine u 20:40h, nalaziće se u znaku Ribe i formiraće T KVADRAT. U T KVADRAT su umešani Pun Mesec, Sunce, Merkur i Pluton. T KVADRAT se formira kada se dve planete nalaze u opoziciji, a istovremeno i jedna i druga planeta se nalaze u kvadrat aspektu sa trećom planetom.
U slici ispod ćete videti konfiguraciju neba u vreme punog Meseca.















Ovaj pun Mesec je pomalo izazovan. Kada je formiran T KVADRAT ukazuje na to kako bi ostvarili svoje ciljeve, planove i želje prvo moramo da otpustimo sve unutrašnje blokade, strahove i traume. Ovo je zbog toga što je Pluton uključen u T KVADRAT. Dan-dva, kao i na dan punog Meseca sve unutrašnje blokade, strahovi, traume će izaći na svetlost dana kako bi postali svesniji njih i kako bi ih otpustili. Naravno ovaj proces neće biti toliko jednostavan. Samo suočavanje sa strahovima i traumama koje smo zakopali u svoju podsvest i sa kojima ne želimo da se suočimo nije nimalo jednostavno. A ovaj pun Mesec to označava. Medjutim kada se suočimo sa tim stvarima, sledi naše čišćenje i osećaj kao da nam je teret spao sa duše. Ova suočavanja sa "unutrašnjim demonima" i transformacije koje slede su neminovne kako bi se približili i ostvarili svoje ciljeve, planove, želje.
Ovo je period unutrašnjeg čišćenja i želim nam svima da što bezbolnije prodjemo kroz ova suočavanja!
Za kraj vam ostavljam video snimke koji vam mogu pomoći... 


      

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON