PODZNAK RIBE I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Ovo je godina poslovnih prilika za Ribe. Saturn u znaku Strelca im donosi potrebu da teže ka karijeri i poslu koji ih ispunjavaju i gde mogu da dožive ekspanziju u svakom smislu. Jako dobra godina za ulazak u ozbiljnije vode sa partnerom ili za ulazak u ozbiljniji odnos sa novom osobom. 💗😊🌟
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Ribe, preporučujem da na ovom sajtu proverite koji ste podznak po True Sidereal sistemu kalkulacije (jer ja po njemu radim analize) http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


                     JUPITER TRANZITIRA 8. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, blagostanje, prilike, optimizam, mudrost (duhovnu i spiritualnu) tranzitira Vašom 8. kućom. Jupiter u znaku Vage i u Vašoj 8. kući ukazuje na to da ste ove godine zaštićeni od neprikladnih i turbulentnih situacija. Jako dobra godina za ulazak u ozbiljnije partnerske odnose i za deljenje zajedničkog računa. Ove godine imate podršku od Jupitera da pronadjete mir u sebi i u svojoj psihi. Za one koji se bave psihologijom ili bilo kojim metodama lečenja psihe, duha i tela, ovo je veoma prosperitetna godina za Vaš biznis. Ovo je takodje veoma dobra godina i za one koji žele da se reše svakakvog tereta i psihološkog djubreta, koje su gurali pod tepih. 

                    SATURN TRANZITIRA 10. KUĆOM


Saturn je izašao iz Vaše 9. kuće i iz transformativnih znakova Škorpije i Zmijonoše. U protekle 2,5 godine ste se suočavali sa uverenjima i sistemima verovanja koji Vam uopšte ne služe. Od Novembra 2014. godine do početka 2016. godine Saturn Vam je izvlačio sva ta pogrešna uverenja i sisteme verovanja u vezi Vas, života, a koja Vam uopšte ne služe. Cele 2017. godine Saturn Vas je primoravao da menjate ta uverenja i sisteme verovanja koja su Vas ograničavala da živite život kakav želite. Ove godine Saturn se nalazi u znaku Strelca i tranzitira 10. kućom za Vas. On od ove godine donosi potrebu da težite ka poslu koji Vam donosi slobodu, ispunjenje, ekspanziju. Ukoliko se bavite nečim gde se ne osećate ispunjeno, slobodno, možete očekivati da ćete ove godine dati otkaz ili dobiti otkaz. Od ove godine Vaš socijalni status kreće da se menja, od slobodnih postajete zauzeti, od nezaposlenih postajete zaposleni itd.

                       URAN TRANZITIRA 1. KUĆOM


Uran se još uvek nalazi u Vašoj 1. kući, osim od 01.08.2018. - 15.09.2018. kada se nalazi u znaku Ovna, pa se opet vraća u znak Ribe, gde ostaje u tom znaku do kraja Aprila 2019. godine. 
Uran Vas zadnji put testira da li živite život onako kako želite. Uran Vas je od 2009. godine učio da postanete kreatori svog života. Vaš život i životni put se dosta promenio od 2009. godine i nastavlja da se menja do sredine Aprila 2019. godine. Dosta iznenadnih i neočekivanih stvari mogu da se dese u Vašem životu, koje će Vas dovesti do života kakav ste oduvek želeli da živite. 


                               RETROGRADNI MARS


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 
Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 11. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da napravite pozitivne promene u poljima prijatelstava, kako sklapate ista, velikih personalnih ciljeva i želja. Ovo je dobar period da sa upornošću i odgovornošću ostvarite svoje ciljeve ili želje, ili čak da im se zaista približite.
Zašto je to tako? 
Kada je planeta retrogradna, ona je trostruko jača od direktne planete, a pogotovo kada se nalazi u znaku egzaltacije. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. 
U ovom periodu, Mars će Vam pokazati na šta to treba više da obratite pažnju u svom poslu i socijalnom statusu. U ovom periodu ćete biti više fokusirani na vašu karijeru i status u društvu.

                       LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE



Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. Ova Lunarna Eklipsa Ribama donosi kulminacije vezane za ljubavne odnose, poslove kojima se bave (koja se baziraju na interesovanjima i hobijima), decu i odnos sa njima. One pripadnice ovog podznaka, koje planiraju začeće mogu očekivati kulminaciju toga, u periodu dve-tri nedelje pre i posle Eklipse



Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca. 

Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Ona donosi nove početke u poljima duhovnosti i spiritualnosti, Vašeg unutrašnjeg mira, putovanja u daleke i egzotične zemlje, Vaših ciljeva i snova, prijateljstava i način na koji sklapate ista. Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u poljima koje sam prethodno navela. 

Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 
Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u poljima doma, nekretnina, lične sigurnosti.
Ovo je period (13.07.2018. - do narednih 6 meseci) kada se možete preseliti ili kupiti nove nekretnine.  Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u poljima koje sam prethodno navela.

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.
Ovo Ribama donosi otpuštanje svih karmičkih obrazaca koja su ih sprečavala da se približe svojim ciljevima i snovima, kao i da ih ostvare. Karma se završava i u polju prijateljstava.

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Ribe... 💖💋💖🌟🌈






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON