VENERA KONJUKCIJA NEPTUN/NEPTUN KONJUKCIJA VENERA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu ukazuje na to kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju. U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html
Neptun je planeta koja predstavlja: duhovnost, spiritualnost, intuiciju, empatiju, nestvarnost, iluzije, snove, glamur, božansku ljubav izvan svih granica (zato je Venera egzaltirana u znaku Ribe, znak kojim Neptun vlada). Ova planeta takodje vlada glumačkom i fotografskom scenom.
Na ovom linku imate tekst o Neptunu po kućama u astrologiji http://astro13lovers.blogspot.com/2017/08/neptun-po-kucama-u-astrologiji.html
Ukoliko niste sigurni da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


Konjukcija izmedju Venere i Neptuna ukazuje na veoma romantične osobe. One veruju u pravu ljubav i sve će uraditi za one do kojih im je stalo. Generalno su sažaljive prirode i vole da pomažu drugim ljudima. Znaju da zavise od svojih partnera, samo zbog toga jer im je prava ljubav veoma bitna. Često su skloni zabludama kako je ta osoba sa kojom su trenutno zajedno baš ona prava, njihov princ na belom konju (ovo je naglašeno za one osobe koje imaju uključene neharmonične aspekte na ovu konjukciju). Zbog te karakteristike oni imaju sklonost i da idealizuju partnere i da čak veoma često zanemaruju crvene zastave. Na ovo pogotovo moraju da obrate pažnju osobe koje imaju uključene neharmonične aspekte na ovu konjukciju ili na vladare 5. ili 7. kuće. 
Kada su harmonični aspekti uključeni na ovu konjukciju ili na vladara 5. ili 7. kuće, onda, ukazuje na jako lepe odnose i na ljubavi kao iz nekog filma ili bajke. Ukoliko je Venera ili Neptun vladar 7. kuće, onda, ova pozicija ukazuje na brak sa srodnom ili blizanačkom dušom (samo kada su harmonični aspekti uključeni).

Poseduju talenat za glumu, umetnost, fotografiju i muziku. Takodje veoma ih privlače osobe koje imaju dobar ukus za umetnost, kao i talente u prethodno pomenutim sferama. Ovo su osobe koje vole kvalitetne ljubavne filmove. Vole da obilaze muzeje, galerije i sva moguća mesta gde se ceni dobra umetnost.
Ova konjukcija daje glamur i nestvarni magnetizam ovim osobama. Drugi postaju jako brzo zasenjeni njima, da često ne znaju ni razlog zašto. 
Često se osobe sa ovim aspektom zaljubljuju u one koji su umetničke duše.  

Za kraj ostavljam pesmu koja savršeno opisuje ovu poziciju... Uživajte! 💘💕💋


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON