VENERA U ZNAKU VODOLIJE


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom znaku po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Venera u znaku Vodolije donosi veoma interesantne ljubavne odnose. Zapravo ove osobe ne mogu da budu sa osobama koje nisu autentične, kao ni sa onima koji su ograničeni u svakom smislu. Ovo su osobe koje će pre biti solo nego u tradicionalnim i ograničenim vezama. Bitno im je da imaju ličnu slobodu u vezama i ne vole da pritiskaju svoje partnere, kao ni da budu pritiskani od strane partnera. Svi partneri koji su ljubomorni, imaju komplekse i nesigurnosti nemaju zeleno svetlo kod njih. 
Ukoliko Vam se dopada osoba koja ima ovu poziciju, savetujem da uvek pokrećete neke zajedničke zanimljive aktivnosti. Dajte im slobodu i živite svoj život ispunjeno i autentično i tako ćete ih osvojiti.
Oni ulaze u veze slobodno i jednostavno dopuštaju vezi ili odnosu da se odvija svojim tokom. 
Ove osobe imaju veoma zanimljiv stil i vole da se oblače drugačije od većine. Veoma su autentični i način kako privlače druge je kroz njihovu autentičnost, zanimljivost i bunt. Venera u ovom znaku je veoma društvena, ali ona se ne uklapa u većinu već ostaje originalna. Ove osobe vole zanimljivu umetnost. Slikari iz Montmartra su savršen primer Venere u ovom znaku. Ova Venera voli da putuje i upoznaje druge kulture i nacije. Sve što je drugačije ih veoma interesuje.

Za kraj ostavljam savršenu muziku iz filma, čija radnja i glavna ženska uloga, Amelie, mnogo podseća na ovu poziciju... Uživajte! 
















Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON