NEPTUN INKONJUKCIJA VENERA/VENERA INKONJUKCIJA NEPTUN


Venera je planeta koja predstavlja lepotu, umetnost, modu, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu ukazuje na to kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju. U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html.
Neptun je planeta koja predstavlja: duhovnost, spiritualnost, intuiciju, empatiju, nestvarnost, iluzije, snove, glamur, božansku ljubav izvan svih granica (zato je Venera egzaltirana u znaku Ribe, znak kojim Neptun vlada). Ova planeta takodje vlada glumačkom i fotografskom scenom. 
Ukoliko niste sigurni da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, na ovom sajtu možete proveriti http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/.

Inkonjukcija je jedan od najbitnijih aspekata u astrologiji. Na slici ispod videćete koja je oznaka ovog aspekta. On predstavlja iritaciju, nesposobnost da se uvide karakteristike obe planete koje se nalaze u ovom aspektu. Ovo je aspekt koji takodje pokazuje gde postoji fundamentalni problem, kojeg osoba često nije svesna, jer je ovo najmisteriozniji, jak aspekt.


Inkonjukcija izmedju Venere i Neptuna ukazuje da postoji fundamentalni problem u postavljanju zdravih granica u partnerskim odnosima. Ove osobe takodje imaju problem da jasno vide svoje partnere, kao i sve druge partnerske odnose (ne misli se samo na ljubavne). Laka su meta manipulatora i ljudi koji imaju tendenciju da "zavlače" druge. Sve dok ne nauče da postave zdrave granice u odnosima privlačiće ljubavne i poslovne partnere koji ne pričaju istinu, manipulišu, tako da  neće znati na čemu su sa njima. Kako bi imali prave i iskrene partnerske odnose i privlačili takve partnere veoma je bitno da naučite da ne zamajavate sebe iluzijama i da pustite druge da budu ono što jesu. Dakle, bez idealizacije.
Ukoliko se Neptun ili Venera ili obe planete nalaze u retrogradnoj fazi onda ova pozicija ukazuje da su osobe u prošlim inkarnacijama bile sklone iluzijama i zavisnošću u partnerskim odnosima. Ove osobe moraju da nauče lekciju da zavole sebe i da se više oslanjaju na sebe nego na druge. Učenjem ove lekcije, kao i onih što sam prethodno navela, osobe sa ovim aspektom će privlačiti zdrave i iskrene partnere i odnose.
Dok ne naučite sve lekcije koje sam navela obratite pažnju na odnose sa drugima, jer ste skloni da ne vidite ljude i stvari onakvim kakvi zaista jesu.
 Takodje,  prikazan je i problem sa trošenjem para na stvari koje baš i nisu neophodne. Obratite pažnju na to kako i na šta trošite novac i da ne upadate u dugove. Ne savetujem da sa ovim aspektom pozajmljujete veći iznos novca dok ne savladate lekcije koje sam spomenula.

Za kraj ostavljam video koji može da Vam pomogne u savladavanju lekcija koje sam spomenula... Uživajte!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON